RauDonoji parašė:
Man taip matėsi su 2300 HCG, darinys virš kairės gimdos pusės
Kaip aiškiai matėsi pas jus.. man net prie 15000 normaliai nematė
RauDonoji parašė:
Man taip matėsi su 2300 HCG, darinys virš kairės gimdos pusės
mazojiass parašė:
O jums operacijos metu pamate?
gabiju parašė:
Tai cia kaip kam pasiseka matyt, pas mane dar ir gimda dvirage 🫣
Gal dėl to ir sunkiai mato, net jei ir gimdoje? Pas mane gimda link stuboro pakrypus, tai amžina problema ankstyvo nėštumo metu. Pamato, pastoviai ale mažesnis vis atrodo, kol nepaauga normaliai. Nu žodžiu, visokie niuansai.
RauDonoji parašė:
Na dabar jau aišku, jog duphastonas nulio vietoj, liuteininę prailgino, bet. Nezinau ar tiesa, bet skaiciau, jog duphastonas yra nematomas ir nekeičia kraujo rodikl…
Gepretix dažnai gydytojai sako detis i maksti, nors jisnir geriamas. Bet geriau pasisavinamas isidejus 👌
Pupsika parašė:
Gepretix dažnai gydytojai sako detis i maksti, nors jisnir geriamas. Bet geriau pasisavinamas isidejus 👌
Jūs gal baikit nusikalbėt tikrai... Jos dedamos į makštį?? jau ne pirmą kartą skaitau, kad rašot bile rašyti, pasidomėkit nors. O tos ginekologės, kurios siūlo tokias nesąmones reikia licenzijas pakarpyti (jei iš vis siūlo, abejoju)
Pupsika parašė:
Gepretix yra vartojamas tik per burną, dėtis į makštį yra tam skirtos ovulės kaip progesterone besins.
Kirneile parašė:
Jūs gal baikit nusikalbėt tikrai... Jos dedamos į makštį?? jau ne pirmą kartą skaitau, kad rašot bile rašyti, pasidomėkit nors. O tos ginekologės, kurios siūlo toki…
Aš sakau kaip yra. Ir kaip gydytojai dažnai skiria. Tai jūs pasidomekite kitose grupese apie šį progesteroną.
Pupsika parašė:
Aš sakau kaip yra. Ir kaip gydytojai dažnai skiria. Tai jūs pasidomekite kitose grupese apie šį progesteroną.
O kam skirti vaistą kuris vartojamas per burną, dėtis į makštį, jei yra vaistas tokios pat sudėties, bei stiprumo skirtas tik ir būtent į makštį🤔 čia taspats kas ibuprofeną dėtis į makšti vietiniam kiaušidžių skausmui malšinti, nes irgi minkštoji kapsulė, tai visais būdais naudojama? Na ne.
RauDonoji parašė:
O kam skirti vaistą kuris vartojamas per burną, dėtis į makštį, jei yra vaistas tokios pat sudėties, bei stiprumo skirtas tik ir būtent į makštį🤔
Aš tik sakau kaip gydytoja man israse daryti. Nekursiu as cia pasaku kazkokiu. Maciau lapeli ir parasyta per burna, bet darau kaip sako gydytoja.
Jei jį vartosite, tai tik prieš miega, nes jis kelia dideli mieguistuma, siplnuma.
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai