Lainė123 parašė:
Šį kartą aš sunaudosiu kokia 20 testų, kad pagauti piką 😄😃
Aš irgi panašiai🫣 😁Zarasa užsivėlino ,tai po kelis kart per dieną dariau ,kad pagaut 💪🏽.
Lainė123 parašė:
Šį kartą aš sunaudosiu kokia 20 testų, kad pagauti piką 😄😃
Aš irgi panašiai🫣 😁Zarasa užsivėlino ,tai po kelis kart per dieną dariau ,kad pagaut 💪🏽.
Laimesbeieskant parašė:
Labai prasau neisizeisti, tik pastebejau, kad Jus visada apie testera tik pacios blogiausios nuomones,o facelle visoms norit isiulyt, nors labai neseniai buvo moter…
Aš galiu savo patirtim pasidalinti. Tai nėra jie melagiai,bet matyt netokie jautrūs kaip nurodyta. Kadangi pirmą vaiduoklį pagavau su testera tai norėjau su ją ir tęst ryškėjimą,bet po kelių dienų kai nelabai buvo pastebimas paryškėjimas pradėjau pergyvent,tai tada ir kitų NT nusipirkau ir kraują pridaviau. Daryti visi vienu kartu testera,clear choice ir facelle

Ryškiausias testeros buvo toks,daugiau nebesidariau,tai čia 10 dienų nuo pirmo vaiduoklio

Nainaa parašė:
Aš galiu savo patirtim pasidalinti. Tai nėra jie melagiai,bet matyt netokie jautrūs kaip nurodyta. Kadangi pirmą vaiduoklį pagavau su testera tai norėjau su ją ir t…
Gražuoliai kokie 😍 kelkit kelkit ir mus užkrėskit tokiais gražuoliais testais 😁 kaip savijauta jūsų? Matau 9 sav jau eina 😍
Nainaa parašė:
Aš galiu savo patirtim pasidalinti. Tai nėra jie melagiai,bet matyt netokie jautrūs kaip nurodyta. Kadangi pirmą vaiduoklį pagavau su testera tai norėjau su ją ir t…
Taip taip, del to, kad ju jautrumas nesigincysiu, tik atrodo, kad nare visuomet sia marke nuraso, o facelle jau isaukstintas labai😁 man kazkaip atrodo kas kokius nori, tokius ir darosi, melagiu yra ir bus visose firmose.
Nainaa parašė:
Ačiū labai kad pasidalinot.
Ačiū visoms merginoms už nuomonę. Aš kai tą testą mirkiau į šlapiną, netyčia per daug jį įkišau, bet labai greit pastebėjau ir pasitaisiau, tai gali būti išsiliejęs per manę pačią
Turiu dar vieną testerą, padarysiu poryt.
Maniosime parašė:
Gražuoliai kokie 😍 kelkit kelkit ir mus užkrėskit tokiais gražuoliais testais 😁 kaip savijauta jūsų? Matau 9 sav jau eina 😍
Nenoriu prisišnekėti,bet jau geriau 🙈🤞🏼 Dar jaučiasi nuovargis dažnai,bet jau tas blogumo jausmas retesnis,bet su maistu vis tiek sunkiau,nes atrodo normalaus maisto nesinori,o kokį burgerį mielai suvalgyčiau 😅
Laimesbeieskant parašė:
Taip taip, del to, kad ju jautrumas nesigincysiu, tik atrodo, kad nare visuomet sia marke nuraso, o facelle jau isaukstintas labai😁 man kazkaip atrodo kas kokius no…
Taip, nes jie kelia merginoms stresą, paskui liūdi ir nervinasi. Būna net nerodo, kai laukiasi, tai nežinau. Man jie tiesiog be prasmės ir savo nuomonės nekeisiu, todėl rekomenduoju visados kas geriau yra. Puikūs apskritai yra eurovaistinės, gintarinės, benu ir drogo testai. Tai čia daug, o ne vien tik facelle. Aš pati, kad laukiuosi tai sužinojau su livsane. Lyginu facelle ir testera pagal kainą labiau, nes kainos panašios, o skiriasi kaip diena ir naktis. Nei jums, nei man testai jau neaktualu, tai nesuprantu ko prikibot. Juk neinu ir neplėšiu tų testų iš namų joms. 🙂
Marche parašė:
Taip, nes jie kelia merginoms stresą, paskui liūdi ir nervinasi. Būna net nerodo, kai laukiasi, tai nežinau. Man jie tiesiog be prasmės ir savo nuomonės nekeisiu, t…
Na, tai jusu nuomone, kaip ir kiekviena turi savo megstamas firmas, tai tikriausiai issirinks pacios
grazios dienos, paklausiau draugiskai is smalsumo, o ne norejimo prikibti
Indriukas777 parašė:
Labas rytas merginos, na ką biški liūdesėlis, parėjo mm. Turim laiko dabar pasidaryt likusius tyrimėlius ir su sekančiu ciklu stimuliacija. Linkiu visoms II 🌺🌺🌺…
Kitas ciklas bus sėkmingas 🥰
3 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai