Ocean Ni parašė:
O kokios procedūros laukiat? FET? Ar IUI?
FET
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįOcean Ni parašė:
O kokios procedūros laukiat? FET? Ar IUI?
FET
Pasaaaka parašė:
FET
FET natūraliam modifikuotam?
O kokia klinika/gydytojas?
Na gal jūsú apmàstumai ir pagrįsti... sunku suprast tada gydytojà, nes FET'ui užtenka 1 folio, vistiek jis nesivsisins. Tai auginti dar keliú nēra prasmės. Vienintelė mintis man, kad gleivinė dar pakankamai neužaugus, tai jà nori paauginti, o ne o folį.
Bet trečiadinį tikrai vizitas būtú saugiau.
O kiek gleivinė šiandien buvo?
Jei per vizità bus ovuliacija gal ir ovitrrele nebeskirs.
Bet jei ji jau bus pasibaigus ir nepagaus tos LH bangos, nžn ar labai gerai...Labai apytiksliai gaunas tada.
Man su 16-17 mm foliu kiekvienà dienà stebėjo 3 dienas iš eilēs ir kaskart LH tikrino. Nors LT turbūt taip nesismulkina.
Monika MIJ parašė:
Taip nuo 18cd geriau estrofem, tada iki pat menesiniu tik prasidėjus mėnesinėm nutraukiau ir pradėjau leistis Ovalep tada 7 cd ysijungė citrotide, ir 13 cd buvo sus…
Įdomus protokolas, o kam gerti estrofem jei jis augina gleivinę ir kam ją auginti, jei reikia sulaukti mm ir tada pradėti stimuliacija. Man kažkaip nedaeina? 🙄🤨
Ocean Ni parašė:
Negaliu atsakyti naturaliam ar modifikuotam. Nesu profe su pavadinimais, vartojau letrozole 5dienas ir ovaleap 5dienas.
Na butent buvo vienas 18mm, kitas lygtais 15-16mm ir dar ji siandien parase susileisti ovaleap 50.
Del gleivines pasitikslino gydytoja ar papildomai neauginam su estrofem, sakau ne. Ir viskas, del dydzio jos irgi nieko nesake.
Paskyre ketvietadieni apziura, nes kita diena gydytoja nedirba... 🙈
Jetus kaip norisi tiketi kad bus dar ne per velai..
auryte777 parašė:
Ką tik susileidau. Pirmą kartą neišbėgo lašiukas ir skaičiau žinoma instrukcija, tai ten rašo, kad reikia iki taško ● nueiti ir švirkšti kol bus lašiukas, aš to taš…
Galit drasiai sukinet pirmyn atgal kiek tik norit, svarbu, kad nespaustumet
Reedaa parašė:
Panašu į ilgąjį protokolą 🙂
Ir aš taip manau 🤞, tik man teko ne estrofem gerti, o leidausi dipheraline
Ocean Ni parašė:
Lankomes VK vilniuje pas Visockiene
Ocean Ni parašė:
Nesu naudojus konkrečiai šitú vaistú, bet mabau laikymas turėtú būti kaip ir analogú.
Ai pasimeciau.. Idejau i saldytuva atgal... Nemanau,kad kažkas nutiks jiems šaldytuve esant..🤔
auryte777 parašė:
Ką tik susileidau. Pirmą kartą neišbėgo lašiukas ir skaičiau žinoma instrukcija, tai ten rašo, kad reikia iki taško ● nueiti ir švirkšti kol bus lašiukas, aš to taš…
Kada didžioji diena? 🙂
17 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai