2017.01.24 11:43 (prieš 9 m.)
Labas mamytes, seniai berasiau, bet bandysiu vel isitraukt ☺ zodziu filmukus ziurim, megstam teletabius ir oddbods ( pastarieji ir mamytei su teveliu idomus) . Leidziu ziuret ryte tik atsikelusiai, pries pietu miega ir vakare. Ir jei labai nesusitvarkau rengdamiesi i lauka paziurim, cia man kaip pagalbininkas tie filmukai. Aprengti iseinant i lauka tragedija, vis ji man ima ir subliuksta kaip as sakau. Kol neuzdedu kombio tol kovojam. O veliau kaip niekur nieko laksto patenkinta ir i lauka labai nori. Kas dar, lipam visur kur netingim. Net is savo nuleistos lovytes per virsu islipt bando. Uzsilipa ant pertvaros ir tiek tetruksta , kad pliumpteletu ant zemes. Zodziu siaip isradingumui ribu nera. I vonia ilipa, ant stalu lipa pasitelkus kedes arba arkliuka. Zodziu speju gaudyt ir bijau net sekundei nusisukti, nes ne karta yra kritus. Labai judri mergina. Tik va neramina mane , kad jei ja pabando pakalbint koks nepazystamas vyras, tai ji sustingsta, nuleidzia galva ir kol tas zmogus nedingsta is akiracio vaiko neisjudinsi. O to zmogaus nelieka tai vel drasi pasidaro ir normaliai elgiasi. Siaip kitu zmoniu nei bijo nei ka, kol nepakalbina jos. Ar dar kam nors taip yra? Ar cia reiktu sunerimti? O gal tai norma? Kazkaip su vyresnele to nebuvo tsi nezinau kaip reaguoti...