Šian gydytoja ko bepaklausiu vis sako, pagal vadovėlį taip ir taip... bet atsimink, kad mažylis vadovėlių tai neskaito
PS Paskutinė savaitė kažkokia man sunki... nu gal dar ne paskutinė... kas ten žino...
ruttyte parašė:
Ir mums siandien lygiai 14 d. Ir krito. Matyt padejo kalio permangantu vos aplinl patepti. Pagreitino dziuvima. Nes spiritas tik dezinfekuoja. Ir mes ramiai miegam …
Mum tai tik ryt savaite
Ir mum tik vandenuku valyt liepe.Neatrode patikima, bet va padejo
mum tai nesuprantu ar pilvuka pucia ar tie diegliukai,buna uzsiverkia labai..tai espumizana duodu kaskart.nezinau net..
Ieva.ili parašė:
Sveikos. Kreipiuosi pagalbos. Gal kas buvot susidure - siandien prasidejo slapimo pusles uzdegimas man. Ar buvo kam zindymo metu?
Sveikutes,
Jungiuosi prie jusu ir as, nors tema sekiau nuo pat pradziu, vasario men. Kazkaip vis tik skaitydavau, o dabar nusprendziau pasisakyti ☺
Turejau savo mergina gimdyti 10.26, o taip jau atsitiko, kad 35 nestumo savaite sujudejo inkstuose akmenys, teko abu inkstus stentuoti, pirmas bandymas nepavyko, po keliu dienu vel inkstu priepolis, teko si malonuma kartoti antra karta (si karta prasiau jau narkozes), negana to buvo israsyti antibiotikai. Ligoninej pragulejau savaite. Savijauta visai ne kokia po siai dienai, toks jausmas, kad pusles uzdegimas. Visa si savijauta pasauke mano mergina anksciau i si pasauli. Gime 36 savaiciu 09.26. Stentu kol kas istraukti negalima, nes slapimo paselis parode bakterija, kuria pasirode mane uzkrete ligonineje. Jos panaikinti neimanoma, jis isliks visam gyvenimui, o pasireiksti gali bet kada
O aš visai nebesuprantu nieko... kai pastojau, buvau UK,tenai termina nustate lapkričio 9d. Grįžau į LT apsilankiau pas gine, ji man davė termina spalio 31d, o pries kelias savaites buvau pas kita ginekologa, jis man lapkričio 6d termina nustate.. tai dabar ir nebežinau kuriuo čia vadovautis terminu.. taip jau noris susitikt su mažyle, o dar tie skambučiai šią savaite prasidejo nu ar dar nepagimdei....? Kita savaite ruošiames pas paskutiniji ginekologa vizitui matysim ka sakys,nors brolis vis šneka kad nespesiu.. duok D kad taip ir butu
Dabar, kad numalsint slapinimosi skausma ir , kad butu imanoma isimti stentus vel geriu antibiotikus, todel noriu paklausti, gal kuri is jusu gerete FURADONINS, nes kaip skaiciau tikrai kelios turit panasiu problemu, kaip su maitinimu, ar galima juos geriant maitinti. Lapuke parasyta nerekomenduojama, gydytojos bent 2 leido maitinti. Kazkaip nuomones issiskiria, o kaup is tikruju?
burbulyte12 parašė:
O aš visai nebesuprantu nieko... kai pastojau, buvau UK,tenai termina nustate lapkričio 9d. Grįžau į LT apsilankiau pas gine, ji man davė termina spalio 31d, o prie…
Man irgi panaši situacija buvo, trys ginės, trys skirtingi terminai, vienas pagal mm spalio 12d, kiti 15d ir 23d, tai va, gal pasitvirtins 23d, nes 24d jau reikia gydytojams rodytis
zmama parašė:
Dabar, kad numalsint slapinimosi skausma ir , kad butu imanoma isimti stentus vel geriu antibiotikus, todel noriu paklausti, gal kuri is jusu gerete FURADONINS, nes…
Del siu antibiotiku vartojimo nezinau. Man daktare paskyre ospamox. Dar nupirkau calinox lasiukus maziui, nes bijau, kad disbakteriozes nebutu, nes ir taip turim bedu su pilviuku.
zmama parašė:
Dabar, kad numalsint slapinimosi skausma ir , kad butu imanoma isimti stentus vel geriu antibiotikus, todel noriu paklausti, gal kuri is jusu gerete FURADONINS, nes…
Oj kiek jum iskest teko. Furadoninis vartodavau kai prasidedavo slapimtakiu uzdegimas. Labai slykstus vaistas, bet vienintelis kuris man padedavo. Zindant vengciau jo, nebent nieks nebepadeda. Tai tom dienom nemaitinkit gal
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai