2021.05.15 00:08 (prieš 5 m.)
Dygliukas parašė:
Kaip mano kaimynė jaučiasi? Kaip Jūsų echo? Kokį svorį prognozuoja? Mane 3,9 kg tai išgasdino😱, bet pakalbėjom su gydytoja tai laukiam iki pirmadienio bus lygiai 41…
Laba, Jūsų kaimynė jau gerai jaučiasi, sūpuoja po pietų gimusį sūnelį ☺️ Nors vakar echoskopas rodė 4 kg, jaunuolis gimė 3470 g😁 o jeigu ne angelai sargai gimdymo ir anestezijos skyriuose, kaži, kaip ten būtų baigęsi. Šįryt po kaklelio vėrimo mane išvežė leisti vandenis. Per pietus paleido oksitociną. Grafikai visi rodė prasidėjusius normalius sąrėmius dar nuo vandenų nuleidimo, ty, kreivė rodė, kad vyksta gimdymas, o man tiesiog maudė pilvą kaip per menesines, epidūras irgi nebuvo darytas. Po kelių valandų oksitocino lašinimo dar kartą patikrino kaklelį, tai jis nė trupučio neišplatėjęs, 2 cm ilgio ir vis dar nepakrypęs taip, kaip reikia. Be to, ėmė kristi vaisiaus tonai, nes jis jau pervargo, o vandenų likučiai, kurie po nuleidimo vis varvėjo, jau ėmė eiti žali. Taigi gydytojai atėję švelniai pasakė, kad nutarus toliau tęsti gimdymą natūraliai, prognozė neigiama. Svarstyt nebuvo ką ir mane išvežė operuot. Operacijos metu dargi paaiškėjo, kad virkštelė buvo apsisukusi aplink visą kūnelį kelis kartus. Taigi, jau kai pranešė, kad gimė ir išgirdau skardų verksmą, blioviau nesustodama, nes jeigu gydytojai būtų tęsę skatinimą ir vėliau gimdymą narūraliai, bijau, vaikelis būtų uždusęs. Tas pats būtų grėsę ir tuo atveju, jei veikla būtų prasidėjusi natūraliai arba jeigu skatinant būčiau jautųsi sąrėmius. Arba, jeigu būtume laukę pirmadienio, kaip man siūlė atvykus į stacionarą. Žodžiu, tiek žvaigždžių šiandien tinkamai sustojo i vietas, kad mūsų šeima laimėjo milijoną ☺️ Na, o gydytojai ir visas likęs personalaa VGN verti atskiro rašinio, nes profesionalumas, atidumas, rūpestis ir pagalba buvo aukščiausio lygio!