Shiurkshtuke parašė:
Aš nusitraukinėju pilnai su pientraukiu, tai dabar standartinė porcija yra110-120 ml. Bet mes šiek tiek jaunesni. 😀
Ačiū merginos, bandysiu tiek ir palikti ☺️
Shiurkshtuke parašė:
Aš nusitraukinėju pilnai su pientraukiu, tai dabar standartinė porcija yra110-120 ml. Bet mes šiek tiek jaunesni. 😀
Ačiū merginos, bandysiu tiek ir palikti ☺️
rutoskinas parašė:
Is kur gauti aquadetrim vitamino d? 🙂
Sveiki. Siandien klausiau gintarinei vaistinei, tai atsirado sake su ta pacia sudetim, tik pavadinimas pakeistas. Tai uzsakiau. Paimsiu tik pirmadieni, tai galesiu ikelt, jei domina
Cavy parašė:
Pastaruoju metu kulokai is burnos nekrenta. Ale taip skanu 🤭 net čepsi ir bando abu susigrūsti.
O geras, mes savaja irgi burbulpute vadinam
sese tikrai tik pries dantis pradėjo seiletis. O cia nau mėnesis gal kai pucia kai uzeina. Ir sripriai pucia. Dazniausiai gultuke,virtuvej(gal del kvapu). Pastoviai valau ir valau, antraip bega po kaklu ir ten pasunta daznai.apskritai labai linke susti uzausiukai,kaklas ir pazqstys. Valau valau. Atrodi viskas ok,pyst po nakties jau pasute kazkas .bet ir tos raukslutes visur gilesnes nei seses buvo. :))
Cavy parašė:
Pastaruoju metu kulokai is burnos nekrenta. Ale taip skanu 🤭 net čepsi ir bando abu susigrūsti.
Maniškė irgi pradėjo susipažinti su savo rankutemis kišdama juos į burna. Dar pirštuka kokį pačiulpia ir po to bando abi rankas susikisti į burnyte
Musė369 parašė:
Pas mus ir kumščiukai į burnytę keliauja, pradėjau nerimauti ar čia jau maistelio mažoka, nes po mastito krutys mažesnės nei buvo, nors dabar sako kaip tik susinor…
Pabandykit duoti valgyti, jei valgo- reiškiasi alkana. Bet aš manau jie taip pazindinasi su pasauliu
aš duodu truputi pačiulpti keletą sekundžių ir pažaisti, bet vėliau patraukiu jos rankeles nuo burnos.
skaiste95 parašė:
Maniškė irgi pradėjo susipažinti su savo rankutemis kišdama juos į burna. Dar pirštuka kokį pačiulpia ir po to bando abi rankas susikisti į burnyte![]()
Kad alkana nepasakyčiau, nes buna iš kart po valgymo, padejus į gultuką ar supuoklę susikiša kumštuką, bet kaip jūs sakot patrauki ir viskas 🙈
Mūsų ketvirta diena ant rankų. Matyt kažlas negerai, tik padeda kažkur ir verksmas, vakare klykia, jeigu vyras paima, tai tiek klykia, kad net spalva veido alyvinė. Lyg nesiraito, tai pilvuką atmesčiau. Kakučio spalva tokia tamsesnė pasidarė, tai bandysiu duot gerųjų bakterijų ir pakeisim vitD į vandens pagrindu.
Ketvirtą dieną net neandu tarpsnio pavalgyt pietų. Gerai kad ryte vyras prieš einant į darbą sumuštinių padaro ir vakare parėjęs kažka padaro. Va taip ir grįšim į formą🤣
VitalijaZuk parašė:
Mūsų ketvirta diena ant rankų. Matyt kažlas negerai, tik padeda kažkur ir verksmas, vakare klykia, jeigu vyras paima, tai tiek klykia, kad net spalva veido alyvinė.…
Lygiai taip pat, visa savaitė ant rankų, todėl aš dedu į nešioklę, nes mano nugarai amen 🥲
Wikoozie parašė:
O geras, mes savaja irgi burbulpute vadinamsese tikrai tik pries dantis pradėjo seiletis. O cia nau mėnesis gal kai pucia kai uzeina. Ir sripriai pucia. Dazniaus…
Pas mus irgi po kaklu ir pazastim, as pavalau pradziovimu ir dar pataisu sporu siek tiek uzberiu man patinka ir raudonuma nuima ir sausa buna.
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai