Sigita R parašė:
Mano corydoras šamukas ypatingai stresavo, kai jį nusipirkome ir vieną įleidome.Parduotuvėje nepasakė, kad tai būrinė žuvelė. Įleisatas į akvariumą tik plaukiojo į …
Lb grazus akvariumas. Gyvi augalai?
Sigita R parašė:
Mano corydoras šamukas ypatingai stresavo, kai jį nusipirkome ir vieną įleidome.Parduotuvėje nepasakė, kad tai būrinė žuvelė. Įleisatas į akvariumą tik plaukiojo į …
Sigita R parašė:
Aciu uz ptarimu. Isties lb grazus akvariumas. Patys kuret toki grozi? ?
Karmenta parašė:
Sveiki![]()
O koki padariuka rekomenduotumete i 200 litru akva kuri valytu stikla??
Kiek domejausi visi sako, kad sraiges geriausios sanitares.. zuvytes (lyg ancitrusai vadinasi) kurio valo dugna dirba savo darba tik kol jaunos. Poto pasidaro tingines ir tik laukia kada imesi ka pavalgyt?
Lūšiukė parašė:
Dėkoju
taip, augalai visi gyvi
S olkina parašė:
Aciu uz ptarimu. Isties lb grazus akvariumas. Patys kuret toki grozi? ?
Dėkui, taip, pati kūriau po truputį. Sėkmingai jums jūsiškį prižiūrėti!
Karmenta parašė:
Sveiki![]()
O koki padariuka rekomenduotumete i 200 litru akva kuri valytu stikla??
Tik iš savo patirties galiu pasakyti. Tokios žuvytės ar sraigės, kad ten labai gerai nuvalytų stiklą kaip ir nėra. Jeigu bus perteklinis kiekis šviesos - arti langas, per daug laikoma lempa, tai stiklai ir viskas viduje dengsis žaliu dumbliu ir nei saigės, nei ancitrusai, niekas su tuo nė čiut nepakovos. KItas svarbus dalykas -labai tiksliai atitaikytas maitinimas - ne per daug. Apskritai kaip sako maistelis neturi pasiekti dugno - žuvytės jį turi spėti sugaudyti (išskyrus dugninių žuvų tabletę). Tai va ir atsakymas apie dugno valymą - ten, dugne, neturi nieko labai daug prikristi. Žinoma, žuvytės tuštinasi, augalai irgi gyvi, taigi tai lapelis, tai šaknelė kokia atsiplėšia ir steriiai švaru nebus, bet svarbiausia užtikrinti, kad maistelio praktiškai nenukristų ant dugno. Kai išmoksti tai apskui jau jauti kiek kas kaip.
Sigita R parašė:
Dėkojutaip, augalai visi gyvi
Kaip grazu. Man nepavyksta issaugoti augalu
S olkina parašė:
Kiek domejausi visi sako, kad sraiges geriausios sanitares.. zuvytes (lyg ancitrusai vadinasi) kurio valo dugna dirba savo darba tik kol jaunos. Poto pasidaro ting…
Dekui
Sigita R parašė:
Tik iš savo patirties galiu pasakyti. Tokios žuvytės ar sraigės, kad ten labai gerai nuvalytų stiklą kaip ir nėra. Jeigu bus perteklinis kiekis šviesos - arti lang…
Supratau,dekui
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai