zamok parašė:
Po kažkiek laiko, tikrai nepasakysiu kiek 😉
Dekui vistiek
Antakalnio g. 57, Vilniuszamok parašė:
Po kažkiek laiko, tikrai nepasakysiu kiek 😉
Dekui vistiek
KarinaBaby parašė:
Kursuose sake, kad pagal apgar gali ir ant taves apziureti ir ivertinti. Reikes man pasiklausti gydytojos.. labai noretus, kad nejudintu tas 2 val musu
Ko Jus cia taip pergyvenat del tu 2 valandu 😀 Antakalny tikrai pades Jums ta vaikuti tik gimusi, pabusit, viskas bua gerai. Pati noresit pajudet 😀
Utah parašė:
Ko Jus cia taip pergyvenat del tu 2 valandu 😀 Antakalny tikrai pades Jums ta vaikuti tik gimusi, pabusit, viskas bua gerai. Pati noresit pajudet 😀
labai norisi,kad nenuimtu! Dekui uz pasisakymus visoms
KarinaBaby parašė:
labai norisi,kad nenuimtu! Dekui uz pasisakymus visoms
![]()
Aš ir noriu kad vaikiuka tik po kokių 2h pamatuotu, pasvertu👌
Melanijaaa parašė:
O vat man idomu, toms kurioms teko bendroje palatoje gulėti, tai vienos patikėt būti ar jau dviese? Gal jie jei yra laisvų platų ir po vieną guldo?
po viena tikrai neguldo
gali buti nebent taip, kad bus tuscia palata ir jus pirma paguldys
tada kuri laika busit viena
man taip buvo
nakti apie 12 val atveze i palata, kaimyne gavau ryte apie 12-13 val
juk privacios palatos tai tos pacios palatos..
laiko visada kuo daugiau tusciu
dar jei ilgiau laiko, tai ir perkelia i kita palata, kad neguletu toj pacioj katik pagimdzius ir jau kelias dienas gulinti
mvap parašė:
Jei pataikysit gimdyti penktadienį -sekmadienį bus sunku gauti privačią palatą. Savaitgaliais atvažiuoja medicininiai turistai iš Baltarusijos ir Rusijos planiniam …
Oho, aš gimdžoau penktadienį, gulėjau dvi paras ir privačios palatos negavau, nes nebuvo laisvų, sakė labai daug gimdyvių. Net nepagalvojau, kad čia dėl baltarusų taip 🙄
Katt parašė:
Oho, aš gimdžoau penktadienį, gulėjau dvi paras ir privačios palatos negavau, nes nebuvo laisvų, sakė labai daug gimdyvių. Net nepagalvojau, kad čia dėl baltarusų t…
o kaip kaimynė? normali papuolė?
Melanijaaa parašė:
O vat man idomu, toms kurioms teko bendroje palatoje gulėti, tai vienos patikėt būti ar jau dviese? Gal jie jei yra laisvų platų ir po vieną guldo?
Antakalny tas pačias palatas duoda ir kaip mokamas. Tai nelabai tikiu, kad nesusimokėjus įmanoma vienai likti palatoje ir, kad nieko neįkeltų, jei porinis skaičius nesusimokėjusių moterų yra. Nes juk jei po vieną guldys, tai mažės mokamų palatų, o jų laukiančių visada manau yra
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai