Amarila parašė:
O kiek jūsų nuomonė remiasi mokslu, o ne VBS informacija? Apie visus naudojamus pakaitalus dietologė ir endokrinologė 3 lygio žino, nebuvo neigiamų komentarų. Kiekv…
Tai as ir sakau mano nuomone cia, o jus galit valgyt ka norit :)))
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįAmarila parašė:
O kiek jūsų nuomonė remiasi mokslu, o ne VBS informacija? Apie visus naudojamus pakaitalus dietologė ir endokrinologė 3 lygio žino, nebuvo neigiamų komentarų. Kiekv…
Zvaigz_dute parašė:
Na tai sakyčiau neatsargiai mėtotės pareiškimais apie vėžį ir užsiimat niekam nereikalingu gasdinimu.
Amarila parašė:
Bent jau mano sutiktom šio nėštumo metu dietologei ir endokrinologei nerupi visiškai produktų sudėtis, sveika mityba, esmė kad cukraus nebūtų, ir rodikliai pasiekti bet kokia kaina, pritariu nuomonei kad tie zero sugar produktai tikrai ne į naudą, bet rezultatas bus pasiektas, tai va čia žiūrint kokie tikslai
Amelia9 parašė:
Bent jau mano sutiktom šio nėštumo metu dietologei ir endokrinologei nerupi visiškai produktų sudėtis, sveika mityba, esmė kad cukraus nebūtų, ir rodikliai pasiekti…
Na aš specialiai kalbėjausi apie sudėtis, nes man pačiai svarbu. Tai tiek kiek sunaudoju yra normalūs kiekiai. Nes kaip ir visur svarbu saikas, o ne kilogramais valgyt desertus su saldikliais, zero colas gert ir panašiai
Margaarita parašė:
Į kurią vietą leidžiatės insuliną, man sakė į pilvo lašinuką, bet man kažkaip nelabai ta mintiz į pilvąkaip jus darote? Ačiū
Man sakė į pilvą, tai ir leidžiuosi į pilvą.
Tradicija parašė:
Merginos, padariau bandymą šiandien, matavau gliukozę tik pašokus iš lovos buvo 5,3, ir po 20min nuo atsibudimo buvo 4,9, skirtumas nemažas. Kada jūs matuojate?…
Man endokrinologas sakė atsikėlus ne bėgt prie aparato matuotis, o ramiai, nueini išsiplauni dantis, nusiprausi veidą ir pan. ir tada ramiai pasimatuoji.
Margaarita parašė:
Į kurią vietą leidžiatės insuliną, man sakė į pilvo lašinuką, bet man kažkaip nelabai ta mintiz į pilvąkaip jus darote? Ačiū
Pagal šį video
Man patogiausia į šlaunį, nes pilvas jau įsitempęs labai.
Margaarita parašė:
Man į pilvą nesiūlė ir šiaip, nėščiai, kai tas pilvas įsitempęs, man mintis šiaip sau, leidžiama į šlaunį, einama vertikaliai dviem eilėm. Pradžioj viena į viršų, paskui kita.
16 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai