TrysLaimės parašė:
Sveikos, prieš metus šiame forume mirkau, visokios informacijos prisipumpavau ir buvau praradus sveiką protą šiek tiek...
O kaip gydetes?
Atopinis dermatitas (AD) - lėtinė, uždegiminė odos liga, kuriai būdingas odos išsausėjimas, bėrimas ir varginantis niežulys. Skaityti
visą straipsnįTrysLaimės parašė:
Sveikos, prieš metus šiame forume mirkau, visokios informacijos prisipumpavau ir buvau praradus sveiką protą šiek tiek...
O kaip gydetes?
TrysLaimės parašė:
O sakykit jusu vaikui jau visai praejo berimas? Kiek vaikuciui dabar laiko?
rasiukas_rasiukas parašė:
O kaip gydetes?
Tepemes emuliantais - epaderm, bet po kurio laiko atradau Bioderma - nuostabus. O kai jau reikedavo uzgydyti zaizdeles tada hormonai cultivate arba Fucicort, dar turejom ir Elidel, kuris man pasirode visiskas slapmstas. Bijojau labai to hormono, bet jo tereiekjo naudoti labai nedideli kieki, nuo tada kai vaikui suejo 8 men. nereikejo naudoti - stovi tuteles puspilnes...
Terax parašė:
O sakykit jusu vaikui jau visai praejo berimas? Kiek vaikuciui dabar laiko?
Siuo metu 1m. 3 men. nuo zvarbesnio oro atsiranda kartais ant zanduku nelygumu, bet pakanka bioderm.
As tik noriu pasakyti, mes mamos del savo vaiku padarytume bet ka, bet kaip as prisimenu save kai i tokius krastutinumus nuejau, o paskui paaiskejo, kad tai tiesiog odos problema, daugeliu atveju paveldima ir isaugama...Ir juokinga ir graudu save prisiminti... Zala padaryti tik ta, kad vaikas negavo kokybiskiausio pienuko koki galejo gauti, nes mama sedejo ant dietos maziausiai puse metu...
TrysLaimės parašė:
Tepemes emuliantais - epaderm, bet po kurio laiko atradau Bioderma - nuostabus. O kai jau reikedavo uzgydyti zaizdeles tada hormonai cultivate arba Fucicort, dar tu…
Aciu uz atsakyma, reikia ir teigiamu patirciu, nes depresija jau suima... Mes irgi naudojam ir Elidel, ir Fucicort, nedideliais kiekiais, bet tenka. As dietos net nesilaikiau, nes alergiju maistui tyrimais nenustate, sake irgi neaisku nuo ko. Taip tikiuosi, kad greit isaugs...
Sil Ke parašė:
Kasymasis. Kas nežino šios problemos, tai nuoširdžiai pavydžiu ir linkiu to nepatirti. Apie specialius drabužius jau čia kažkas rašė. Mums naktį labiausiai padeda i…
Sveikos, kadangi savo seno komentaro negaliu taisyti, tai papildau tokiu budu. 453 puslapyje komentaro paskutiniame sakinyje minejau krema Vita Horm Baby, kuri naudojom ziema. Nebenaudojam. Siaip geras butu, bet sudetyje yra Lanolin, kurio patariama vengti. (Deja priezasties nepamenu ;) ).
Diole parašė:
Sveikos mamytes su patirtim.. ar mus uzpuole dermatitas?![]()
Panasu i hormonini ir pagal amziu tinka
Uoga parašė:
![]()
![]()
mjo, medikai, bandantys prisikasti prie AD priežasčių, gali slėptis po lapais, nes kažkas apklausė 5 savo pažįstamus ir padarė Nobelio premijos vertą mo…
Gal nepastebėjote sąmoningo žodžio ‘manau’ bandydama teisia pasijausti ir mane pažeminti apie mokslinius tyrimus ir nobelius rašydama?
Mano patirtis su šeimos gydytojais ir ad tokia - vaikas truputi pabertas, dar 3 men nera, o jau fucicortas israsytas su prisakymu kasdien tept. Rimtai? Jokiu tyrimu, asociaciju su dieta, stebejimo, nieko? Iskart stipriausi hormoniniai vaistai. Alergologė irgi pasistebėjo. Tokie va kartais būna medikai ‘bandantys prisikasti iki ad priezasciu’, tai gal tikrai tegu slepiasi po lapais.
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai