2023 birzelis parašė:
Ilgas gydymas buvo? Uzteko antibiotiku ar kazkokie kitokie metodai dar buvo? Labai idomu nes man tas pats manau gresia. Labai pergyvenu... uzjauciu del tokios dovan…
Mano atveju labai ilgas
Negimdinis nėštumas yra toks nėštumas, kurio metu vaisius pradeda vystytis ne gimdoje, o už jos ribų. Skaityti
visą straipsnį2023 birzelis parašė:
Ilgas gydymas buvo? Uzteko antibiotiku ar kazkokie kitokie metodai dar buvo? Labai idomu nes man tas pats manau gresia. Labai pergyvenu... uzjauciu del tokios dovan…
Mano atveju labai ilgas
Naujokelee parašė:
Sveikos merginos,
Viskas kaip ir širdį maniau baigėsi ant operacinės stalo pirmadienį 22 val. Kiauši…
O vaistais nebande?
Satyte parašė:
O vaistais nebande?
Ne, nes aplink gimdą jau buvo sakė daugokai kraujo ir plakė širdelė...tai nebūtų vaistai nieko padėja..
Naujokelee parašė:
Ne, nes aplink gimdą jau buvo sakė daugokai kraujo ir plakė širdelė...tai nebūtų vaistai nieko padėja..
Ojetau jetau... uzjauciu
Satyte parašė:
Ojetau jetau... uzjauciu![]()
Dėkui..❤️
Nengute1 parašė:
sveiki. o po laparaskopines operacijos kiek ilgai buvo isskyru? man savaite po operacijos praejo savaite. savaite nebuvo isskyru, o dabar pasirode rusvos, rausvos. …
Man po pačios operacijos pasirodė tik į 3 parą rausvos išskyros. Po to atėjo mmm laiku. O prieš daug metų kur esu turėjus negimdinį tai kraujavau žinokit geras 6 savaites ir labai gausiai.
O kum nebuvo gimda žoūrėta su histetoskopu? Nes dabartinė ginekologė sakė galimas kraujavimas iki 2 savaičių arba toks protarpinis.
Jei yra galimybė klustelkit iperavusio gydytojo arba savo ginekologės🤔
Žakė parašė:
Man po pačios operacijos pasirodė tik į 3 parą rausvos išskyros. Po to atėjo mmm laiku. O prieš daug metų kur esu turėjus negimdinį tai kraujavau žinokit geras 6 sa…
na man ligoninej po operacijos pasiziurejo kita diena ir isleido namo. daugiau nesitikrinau. operavo 26 diena, siandien pradejo kazkaip tai teplioti 🤷♀️
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai