Laukiamazylio parašė:
savaite po ov pradėjo vaiduokliauti ar tai įmanoma ?
manau ne ,todel ko gero visi mano NT su išdžiūvimo linija ;)
Laukiamazylio parašė:
savaite po ov pradėjo vaiduokliauti ar tai įmanoma ?
Laukiamazylio parašė:
Svarbiausia testą vertinti per nurodytą laiką 3-5min. Jeigu jūs po valandos ant išdžiūvusio testo pamatot vaiduoklį, nors jo nematėt tarpe 3-5min, tuomet galit būtį įsitikinusi, kad tai išdžiūvimas. Aš per 4 metus darymosi testų, esu tiek sykių traukus iš šiuklšiadėžės po valandos ir mačius KAŽKĄ, bet mm deja visada ateidavo. Bet kai pastojau ir pamačiau vaiduoklį, iškart buvo aišku, kad tai neišdžiuvimas, nes juostelė, nors ir labai blanki, pasimatė IŠKART.
paswaiste parašė:
Labas vakaras, ka manot merginos? Abu daryti su dieniniu slapimu, Rozinis- bitute, kitas - amedi plus. Ar gali taip skirtis rezultatai? Beje, iki mm liko 4 dienos
Po kiek laiko pamatėt juostelę antrą?
paswaiste parašė:
Per
Gal ir galėtų būti teigiamas, tik žinot kas yra, man kontrolinė juostelė atrodo silpnoka.. turėtų būti platesnė ir ryškesnė. Jūsų vietoje pakartočiau testą po poros dienų su rytiniu šlapimu. Jeigu kažkas yra, tikrai parodys, nes hcg nėštumo pradžioje auga labai greitai.
paswaiste parašė:
Labas vakaras, ka manot merginos? Abu daryti su dieniniu slapimu, Rozinis- bitute, kitas - amedi plus. Ar gali taip skirtis rezultatai? Beje, iki mm liko 4 dienos
Amedis daug jautresnis uz bitute todel ir rodo
In
Grikis parašė:
Amedis daug jautresnis uz bitute todel ir rodo![]()
Rimtai?? As visur ieskojau abieju testu jautrumo, bet neradau niekur
paswaiste parašė:
Amedi man visada vaiduokliavo 🤷♀️
15 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai