J.Vaida parašė:
Pamatysimas tai si cikla max sugadinsiu viena testuka... or 99% kad bus neigiamas. Tai labai noreciau bent kelias merginas is cia islydeti I besilaukian…
kdl taip pesimistiskai nusiteikusi? ;) na, as ryt arba asarosiu arba ne
J.Vaida parašė:
Pamatysimas tai si cikla max sugadinsiu viena testuka... or 99% kad bus neigiamas. Tai labai noreciau bent kelias merginas is cia islydeti I besilaukian…
kdl taip pesimistiskai nusiteikusi? ;) na, as ryt arba asarosiu arba ne
Vikošius parašė:
Man tai keista, kaip atejus gydytoja be 5 minuciu aiskina "tikrove". Kai pati esu isgyvenus per planavima skaudziu netekciu, nezinau ar vadovelio teoroja reiketu ta…
Nepyk..
tik nelabai supratau cia del ko tu taip...
Dija226 parašė:
Tai jei bkt pakritus, tai reiskia mmm pareina, ar netiesa?
nu tai turetu pakrist zemiau tos raudonos linijos ;)
Vikošius parašė:
Man tai keista, kaip atejus gydytoja be 5 minuciu aiskina "tikrove". Kai pati esu isgyvenus per planavima skaudziu netekciu, nezinau ar vadovelio teoroja reiketu ta…
To ko pats nepatyrei yrasunk suprast iir suvokti
kaip ta patarle - svetimo skausmo nebuna
Dija226 parašė:
kdl taip pesimistiskai nusiteikusi? ;) na, as ryt arba asarosiu arba ne![]()
Dija226 parašė:
kdl taip pesimistiskai nusiteikusi? ;) na, as ryt arba asarosiu arba ne![]()
Nes vyras pasiko reikalus... myliukus darem kasdien per numatoma ov.. o dabar trecia diena be myliuku
tai jei ryt gaunu kiausinuka, tai sakes
praziopsotos progos. Belieka kaltint tik mus pacius
Souri parašė:
nu tai turetu pakrist zemiau tos raudonos linijos ;)
Hmm, tai tu mane apsviesk, tai butinai turi kristi zemiau raudonos ar uztektu kristi 36.9?
J.Vaida parašė:
Nes vyras pasiko reikalus... myliukus darem kasdien per numatoma ov.. o dabar trecia diena be myliukutai jei ryt gaunu kiausinuka, tai sakes
prazi…
O snd nepavyks uzlausti?
bet gal spermiukai lb aktyvus ir islauks
Dija226 parašė:
To ko pats nepatyrei yrasunk suprast iir suvoktikaip ta patarle - svetimo skausmo nebuna
![]()
![]()
Taip.. As gyvenime ir daug ko nepatyriau, bet bandau suprasti.. Vadoveliai lieka vadoveliais... Ypac seimos gydytojas nuo ginekologo "mazas skirtumas". Prisiklausiau jau savo seimos gydytojo... "kompetetingo"... Uh.. Zodziu tiek..nenoriu papilt zibalo.. Bet paskaicius negalejau neissakyt minciu..
Dija226 parašė:
O snd nepavyks uzlausti?bet gal spermiukai lb aktyvus ir islauks
![]()
Jau parpia.. visa savaitgali dirbo prie auto... tai po dvylika valandu namie nebuvo
grizta ir I lova... na zodziu.. ne pasaulio pabaiga... bet bent viena testa vistiek gadinsiu
sportiniam interesui
J.Vaida parašė:
Nepyk..tik nelabai supratau cia del ko tu taip...
Nepykstu
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai