Karoole parašė:
Tikrai gali nebūti jokių simptomųman po šiai dienai visai visai nieko, gyvenu įprastą gyvenimą be pasikeitimų
![]()
Dėkoju labai, aprimau ir kaip viena narė sakė ,reikia pasitikėti savo kūnu ☺️
Pirmieji nėštumo požymiai (simptomai) gali pasirodyti jau 2-3 savaitę po nesaugaus sekso (t.y. apie 4-6 nėštumo savaitę). Skaityti
visą straipsnįKaroole parašė:
Tikrai gali nebūti jokių simptomųman po šiai dienai visai visai nieko, gyvenu įprastą gyvenimą be pasikeitimų
![]()
Hope23 parašė:
Kaip mano vyras sako, daug priklauso nuo mūsų minčių
nes aš kol ilgai bandėm kas mėnesį jausdavau paichologini nėštumą su visais pojūčiais is didelio noro 😂 o Kai pastojau, as tiek viduje nurimau, kad kunas visai manes nekankina
Karoole parašė:
Kaip mano vyras sako, daug priklauso nuo mūsų minčiųnes aš kol ilgai bandėm kas mėnesį jausdavau paichologini nėštumą su visais pojūčiais is didelio noro 😂 o Ka…
Auksiniai žodžiai, priimti ir tiesiog gyventi☺️
Hope23 parašė:
Auksiniai žodžiai, priimti ir tiesiog gyventi☺️
Taip, tikrai daug merginų, pastojusios pamirsta svarbiausia dalyką, tiesiog gyventi
aš tai manau kad kuo daugiau ieskai, tuo daugiau ir simptomų ir ligų ir visko atrasti gali. Ypač paskaičius Google
Gelyte19 parašė:
Sveikos. Ar imanoma,kad pastojus (iki menesiniu liko 7dienos) butu nuolat pakilusi temperatura? Pilvas kaip balionas, pati jauciuosi uzsimasciusi,liudna ir siaip ke…
Vargu... 7d iki mm dar tik tvirtinasi embrionas gimdoje ir hcg tik pradeda gamintis, jo buna dar minimalus kiekis, ir tokiu ryskiu nestumo pozymiu neturetu dar buti. Nebent buvo ankstyva OV, pastojote anksciau, ir iki mm liko kelios dienos.
Sveikos merginos, tai mm veluoja tik 1 diena, bet nerimauju, su vaikinu tai darom tik su apsaugom, bet manau kad truputi pateko ant lytiniu lupu, visi mm požymiai jau yra, kaip visada krutines skausmas, nuotaiku kaitos, nugaros skausmas ir truputi maudo pilva, bet kaip nera taip nera, kaip manot?
Rimante parašė:
Sveikos merginos, tai mm veluoja tik 1 diena, bet nerimauju, su vaikinu tai darom tik su apsaugom, bet manau kad truputi pateko ant lytiniu lupu, visi mm požymiai j…
Pasidarykite nestumo testa arba hcg kraujo tyrima, ir bus aisku ar laukiates.
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai