LadyBubu parašė:
Ačiū narei Saulė Danguj 😍 kaip gerai tie forumai 🥰 apsiginklavom vitaminais ir stosim į kovą prieš nevaisingumą 🤗🤭
💜💜
LadyBubu parašė:
Ačiū narei Saulė Danguj 😍 kaip gerai tie forumai 🥰 apsiginklavom vitaminais ir stosim į kovą prieš nevaisingumą 🤗🤭
💜💜
Pas mane nuotaikos tai tokios kad net galiu neskaiciuoti DPO, nes su tokio plonumo gleivine net negali niekas isitvirtinti
tai lauksiu greiciau menesiniu .. nors pagal viska dabar 1dpo. Baisiai kirto per emocine savijauta.baisiai. Tai kaip supratau priesovuliacinis kraujavimas jau zenklas, kad kazkas ne taip.
LadyBubu parašė:
🩷🩷🩷
Pas mane ir labai gera nuojauta kad viskas bus gerai![]()
Geriems zmonems su dideliu noru turi pavykti, jums labai to linkiu, esate nuostabi seima! Suteikete kitam vaikui dziugsmo tureti seima, todel laikau kumstukus uz jus kad tik pavyktu❤️
Happy_days parašė:
Mano vyras sita gere kai pastojau su dukra, nezinau ar sutapimas ar ne 4m bandem , nupirkau siuos vitaminus vyrui ir pastojau is pirmo ciklo![]()
Ne sutapimas tikrai. Turėjau persileidimus, sugėrė vyras šituos, ir va pilietis jau 6m. laksto. Tai pagranduko planavimą dabar nuo šitų ir pradėjom.
Laukiugandro parašė:
Pas mane nuotaikos tai tokios kad net galiu neskaiciuoti DPO, nes su tokio plonumo gleivine net negali niekas isitvirtintitai lauksiu greiciau menesiniu .. nors…
Labai tikiuos,kad kitas ciklas jum bus sėkmingas. O ar skyrė kokį gydimą?
Happy_days parašė:
Geriems zmonems su dideliu noru turi pavykti, jums labai to linkiu, esate nuostabi seima! Suteikete kitam vaikui dziugsmo tureti seima, todel laikau kumstukus uz ju…
Ačiū labai
simmuuttee parašė:
Glumina tie testukaivakar vaiduokliukas, šiandien ryte nieko, dabar vėl atrodo vaiduokliukas
Nu akivaizdus vaiduokliukas
simmuuttee parašė:
Glumina tie testukaivakar vaiduokliukas, šiandien ryte nieko, dabar vėl atrodo vaiduokliukas
Nu jau cia labai ryskus vaiduoklis, kiek dienu po?
Happy_days parašė:
Nu jau cia labai ryskus vaiduoklis, kiek dienu po?
Nežinau tiksliai, nematavau testais, bet savaitgalį turėtų prasidėti mm
Man tik labai keista, kad vakar pašmėžavo, ryte buvo baltutėlis o dabar lyg vėl šmėžuoja
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai