N.E.R. parašė:
+37065277902
Ačiū ❤️
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįN.E.R. parašė:
+37065277902
Ačiū ❤️
Sveikos merginos jungiuosi prie jusu istoriju.
Dziugu skaityti jusu laimingas istorijas,❤️
O toms merginoms,kurios esat laukime linkiu didziausio pasisekimo❤️🤰
Musu istorija trumpai:))
Turejom ivf pavyko is pirmo karto pastoti,gaila neliko ka saldyti.
Norime dabar jau sesytes/broliuko pradejom planuotis antra kompensuojama ivf.Apziuros metu,paaiskejo,kad su kiausintakeis yra problemytes😭
reiktu daryti Lp ir salinti abi,kad geresne tikimybe butu pastoti🤔😔taip teige gine.
Bet as labai bijau,kad kaip tik po Lp gali buti mazesne tikimybe pastoti arba bus pasaliniu komplikaciju.
Nezinau esu lb pasimetusi minciu begales ,kaip ka tinkamai pasirinki
Gal sioje grupeja yra kuri susidurusi su kazkuo panasaus ? Butu smagu,kad pasidalintumet savo patirtim🥰
Deimanteeee parašė:
Eiciau kelioms nuomonems. Man lietuvoje irgi norejo šalinti kiaušintakius. Bet na esu dar tikrai jauna, gal kada dar ir naturaliai pavyks pastoti tai taip lengvai nesutikau išpjauti ju. Skridau i TR kur dare gimdos nuotrauka, ir pasirodo nieko šalinti nereikejo. Pasalinom tik polipus ir IVF buvo sekmingas. 😊
Deimanteeee parašė:
Sveiki. Po negindinio nestumo negaliu pastoti jau metai. Tai teko daryti LP. Na ir radom kad vienas kiausintakis uzsikimses. Degino polipus ir panaikino cistukes, sutvarke viskas, kad galeciau pastoti nors su viena. Gydytoja israse ovul, ziuresim gal savaime uzkibs. Jeigu ne tai laukiam kito ciklo ir darom SO+IUI.
Max. parašė:
Sveikos. Vakar turejau Punkcija, 13 kiausialasciu, paskambino embriologe, kad 6 apsivaisino. Nežinau čia džiaugtis ar liūdėti 🙃 laukiam kaip toliau augs
Viskas gerai, jeigu visos 6 išaugs iki 5 dienų turėsit daug vaikų
Kada dabar pasakė, kad paskambins?
Sveikos, aš su tokiu nestandartiniu klausimu, atsiprašau jeigu sunervuosiu 😁 šiandien buvau pas G, nustatė įkėlimo datą rugpjūčio 3 d, lygiai po savaitės. Darom FET. Situacija tokia, kad šį savaitgalį gimtadienis. Kaži ar bus labai blogai, jeigu penktadienį vartosiu kažkiek nestipraus alkoholio (vynas, alus)? Ar gali turėti įtakos kibimui. Mano mintys, kad kadangi blastukas jau yra šaldytas, tai jam blogo nedarau, bet ar kibimui kaži gali sutrukdyti. Neplanuoju tikrai ošti iki ryto, bet tiesiog norėtųsi ramiai be aplinkinių klausimų dar pasedėti su visais ir keletą gėrimų išgerti. Kokios jūsų nuomonės? 😁
tarkuotassuris parašė:
Sveikos, aš su tokiu nestandartiniu klausimu, atsiprašau jeigu sunervuosiu 😁 šiandien buvau pas G, nustatė įkėlimo datą rugpjūčio 3 d, lygiai po savaitės. Darom FET…
Nuo, keliu vyno tauriu tikrai nieko nenutiks
tarkuotassuris parašė:
Sveikos, aš su tokiu nestandartiniu klausimu, atsiprašau jeigu sunervuosiu 😁 šiandien buvau pas G, nustatė įkėlimo datą rugpjūčio 3 d, lygiai po savaitės. Darom FET…
Tikrai nieko nenutiks
aš ir Iqos patraukdavau ir nieko
Max. parašė:
Sveikos. Vakar turejau Punkcija, 13 kiausialasciu, paskambino embriologe, kad 6 apsivaisino. Nežinau čia džiaugtis ar liūdėti 🙃 laukiam kaip toliau augs
Statistiškai dažniausiai 5 d pasiekia 50% apsivaisinusių embrionų, bet jums gali būti visaip :). Yra atvejų ir, kad 6 folius išpunktuoja ir 4 blastukus turi, taip, kad dabar tenka tik laukti pradžioje 3 d, o po to 5 d rezultatų. Dar užklauskit embrionologo, ar visos kiauš. brandžios buvo, gali ateity prireikti šitos info. Sekmės 🌸
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai