jurgutar parašė:
Geriau viena diena antibijotikus ....tai nutraukinejau ir ispyliau... tai kaip pamaciau kiek pieno nuo 1krutines 200ml ...negi jie tiek suvalgo...
O kas kiek cia laiko tiek daug pritrauket?
jurgutar parašė:
Geriau viena diena antibijotikus ....tai nutraukinejau ir ispyliau... tai kaip pamaciau kiek pieno nuo 1krutines 200ml ...negi jie tiek suvalgo...
O kas kiek cia laiko tiek daug pritrauket?
Aneta5 parašė:
chalva as valgau ,nezinau mitas ar tiesa bet ji tipo pieno gamyba skatina![]()
Mano mamukas,kai laukesi brolio,visad gerdavo juoda arbata su pienu ir valge daug daug chalvos. Manes nemaitino krutim visai,kelias dienas tik,o broli virs 2 metu maitino. Ji tuo labai tikejo,tikejo,kad ir riebina pienuka ir pan. Na,gal tai ir placebas,bet jai veike
Maitine parašė:
As buvau, nieko ten baisaus. Apziura iprasta plius echo. Pas mane viskas vietojetik kaip ir manau visoms rekomendavo maitinant daryti tarpvietes pratimus, kad vi…
Maitine parašė:
As buvau, nieko ten baisaus. Apziura iprasta plius echo. Pas mane viskas vietojetik kaip ir manau visoms rekomendavo maitinant daryti tarpvietes pratimus, kad vi…
Tikuosi ir pas mane viskas vietoj!
Baisiai pergyvenu?
Vejas_plaukuose parašė:
Sveikos, kiek laiko matinate krutimi? Jeigu is abieju po kiek laiko is kiekvienos? Musu maitinimas toks nepastovus, viena karta ilgiau kita trumpiau, atrodo pieno m…
Sveiki
zinokit laiko nenuimineju,nes neverta. Kartais jam uztenka 5 min ir sotus,kartais 10,kartais 40,o kartais prireikia antros kruties,nes is pirmos maitinti jau per jautru... valgo kiek nori ir kada nori. Nesuprasi jo
viskas su jusu pieno gamyba gerai. Pienukas nuolat gaminamas,bet zindant mazyliui. Jau po 30 min galima duoti ta pacia kruti drasiai. Bukit rami,manau daugiau maziau pas visas tokia situacija
jurgutar parašė:
Nebutinai
kartais gal ir tokio kiekio reikia,o kartais gal ir 50-60 ml arba dar maziau uztenka. O kartais maziams tik "prisisegt" prie kruties ir pakabet uztenka
jurgutar parašė:
Oho! Tikrai daug pienelio, jums gerai
Zurzla parašė:
O pas mumis šiandien matyt augimo šuolis prasidėjo..nuo pusės 11 kabo,ir valgo ir miega ir niurna..nebuvau dar iš rankų paleidusi,nes tik padedu ir šaukia iš karto.…
Viena krutine dega ir skauda? Gal latakelis uzsikimses? Guziuku nera?
Liinute.s parašė:
Gal kuri susiduret su leliuko uzkimimu? Mums 7savaites, siandien man ji lyg uzkimus, siaip nerekia, rami, daug miega, nakti miegojo 7h neprabudus.. valgo diena norm…
Musu leliukui taip pat lyg uzkimimas, bet ir sloga dar nepraejo, del to manau, kad tai susije. Ryt skambinsiu daktarei, gal patars ka nors.
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai