Cavy parašė:
Kas stebit eiles daržiukuose gal žinot nuo kada jos bus patvirtintos jau? Nes matau, kad keičiasi skaičiai, bet nežymiai.
Bent jau Vilniuje kovo pradžioje skelbs kas gavo
Cavy parašė:
Kas stebit eiles daržiukuose gal žinot nuo kada jos bus patvirtintos jau? Nes matau, kad keičiasi skaičiai, bet nežymiai.
Bent jau Vilniuje kovo pradžioje skelbs kas gavo
LTLT parašė:
Bent jau Vilniuje kovo pradžioje skelbs kas gavo![]()
Kažką panašaus ir aš girdėjau. Tai gal visoje lt panašiai. Tik pasitikrinau 👍
Cavy parašė:
Ana savaite ziurejau, bet mes nuo 3m tai atrodo pagal skaicius pateksim.Bet dar pusantru metu, itariu gali ir koreguotis skaiciai
Shiurkshtuke parašė:
Išmoka nėra mažinama, jeigu vaiko priežiūros išmokos ir darbo užmokesčio bendra suma neviršija asmens vidutinio darbo užmokesčio.
Dėkoju, taip ir yra, tad persiplavau grįžimą oficialų, nes mano išmoka didelė ganėtinai, tai nesigautų taip kaip maniau ☺️
Sveikos mamos, mums 1,4 bus mėnesio gale, dar žindau nor viską ir puikiai valgo. Planuoju kaip ir sūnų iki 1,7 m maitinti. Valgo iš manęs nemažai, prieš pietų miegą visada, naktį en kartu nes jau kaip šiame aš jei matyt, nes nebeima soskes ir galvoju kaip geriausiai nutraukti reikės? Pieno mišiniu, paprasti pieno, arbatu ir aplamai buteliukų nepripažįsta. Pasidalinkite kaip reikes nutraukti? 🤷🏻♀️ kas ką išbandėte? Gan miegoti galvoju pradės geriau 😅
NestukeSandra parašė:
Sveikos mamos, mums 1,4 bus mėnesio gale, dar žindau nor viską ir puikiai valgo. Planuoju kaip ir sūnų iki 1,7 m maitinti. Valgo iš manęs nemažai, prieš pietų miegą…
Ir pas mane panašiai, bandau maitint tik prieš pietu miega ir naktinį miegą, be šito atrodo neužmigtų niekaip. O kiek domėjausi ateičiai tai reikia mokyti užmigti savarankiškai, pamaitint ir neužmigusi dar guldyti. Ir ko gero svarbiausia tai trumpinti pati maitinimo laika, tai turėtu ir pasibaigti maitinimo kelione. Gal, aš dar nepatyrus maitinimo nutraukimo.. bet šiemet taip pat planuoju. 😀
MiegaIiuke parašė:
O as ziurau mano vis dazniau nakti soski isideda...Ir pacios su sakandziu ne kas problemos, tai dar galvoju kaip reiks atpratinti 😄 diena tai isimu uzmugdzius, Nakt…
Mes buteliuko jau senokai atsisakę, bet va soskės ne. Tik užmigimui, bet vistiek. Išties man patogiau ir nesiryžtu neduot, nes labai gerai suveikia užmiginui ir naktį nusiraminti. Dabar apačioj tas is pirmutinių niekaip našlaitis neišlenda, o ir matau iltys greitu metu prasidės. Tai ant soskės užtepu dentinoxo ir ji užmiega, nereikia nešioti, raminti verkiančios.
Cavy parašė:
Mes buteliuko jau senokai atsisakę, bet va soskės ne. Tik užmigimui, bet vistiek. Išties man patogiau ir nesiryžtu neduot, nes labai gerai suveikia užmiginui ir nak…
Diena is gertuves geriam..Misini dar is buteliuko, bet ji isgeria ji per pora min ir tada susikeicia, buteliuka numeta, salia soskis ji isideda..Buna ir uzmuega, buna iki 5min reik pasupti.Bet va jai neduodi soskio tai rekia....Dar vezime jai salta duodu soski, bet dar jau vezime tai sedi, tai eina pati..Plius kai salta tai kokia diena ir neinam i lauka..Tad tas soskis praktiskai uzmigimui..
Mano be soskės negali gyvent, dabar jau dienom nebeduodam, tik pietų miegui ir nakčiai... jau žino kartais kur padėta vedasi ir prašo, kad duotum 🙄 miegot nenori eit, bet pasakai einam tiute duosiu, ima už rankos ir bėgom 🤣
Buteliuką taip pat dar naudojam dukart rytą/vakarą... mišinio nežadu dar nuimt..
O dantis jau greit visus turėsim manau, dabar jau 16, tai nežinau kaip su sakandžiu bus 🙈.. ir šiandien tempe sukilus visą dieną, nosis bėga, pirštai burnoj.. ar nebus tie galiniai.. bet kaip ir ankstoka 🤔
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai