Ativsi parašė:
Skaičiau, kad galima atsisakyti gliukozės tyrimo, gal kuri atsisakė?
Dar laukių vizito tyrimams tik. O kodėl noretumete atsisakyti?
Gimdymas vandenyje turi ir pliusų, ir minusų. Vis dėlto dauguma gydytojų pritaria, kad sąrėmiai vandenyje yra ne tokie skausmingi ir trunka trumpiau. Skaityti
visą straipsnįAtivsi parašė:
Dar laukių vizito tyrimams tik. O kodėl noretumete atsisakyti?
Ativsi parašė:
Prie ko cia gliukozes tyrimas ir gimdymas vandenyje? 😀
_sansara_ parašė:
Sveiki, gal but jus domiejotes apie gimdyma i vandeni siuo metu Vilniuje? Ar gal dingo jau noras?Seku informacija, taciau siuo metu viskas taip keiciasi, reiki…
Aš tai galvoju Antakalny, ten yra irgi vonia. Tik kaži kaip vyksta, atvažiuoji ir pasisakai kur nori? Ir jei laisva tai gausi, jei ne tai ne turbūt
Aisel parašė:
Prie ko cia gliukozes tyrimas ir gimdymas vandenyje? 😀
Oj, ne čia kažkur komentaras nusispaudė 😄😄😄 atsiprašau
Cepelinas parašė:
Aš tai galvoju Antakalny, ten yra irgi vonia. Tik kaži kaip vyksta, atvažiuoji ir pasisakai kur nori? Ir jei laisva tai gausi, jei ne tai ne turbūt
Uoj zinokit toli grazu... reikia susirasti akukusere kuri priima gimdymus vandenyje (antakalnyje nezinau, bet vgn tokia yra viena), jeigu jinai sutinka (oficialiai arba ne), tuomet galima tiketis. Be to dazniausiai pas mus, kiek girdejau, gimdyves pries gimstant leliukui vistiek bando is vandens iskrapstyti, tad reikia pasiryzimo siuo klausimu
Ativsi parašė:
As atsisakiau
sandaliuke parašė:
Heeeey helloooo, pasiilgot manęs??? Nu kaip aš čia neapsireiškiau, sooorry!
... apie santariškes tai r aš blogos nuomonės... įranga viskas nauja, bet personalas apsaugok Dieve, arogancija ir empatijos stoka... brrr... purto prisiminus
O kaip vyko pats Jūsų gimdymas? Gimdysiu ne Lietuvoje, tad personalas koks jau bus, toks, čia nėra galimybės pasirinkti, tačiau labai įdomios patirtys jau gimdžiusių vandenyje... Ar plyšote..? Ar tai Jūsų pirmas gdymas buvo, o gal galite palyginti su kitu gimdymu, jeigu ne vandenyje pirmesnis buvo..?
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai