eckute parašė:
galiu paklausti kodėl?![]()
Nes išbalansuoja pieno gamybą.
eckute parašė:
galiu paklausti kodėl?![]()
Nes išbalansuoja pieno gamybą.
vaidajk parašė:
Nes išbalansuoja pieno gamybą.![]()
ir nutraukiant neissitraukia tiek pieno kiek gali istraukt kudikis..bei gydytojas sake,kad nereikia spresti apie savo pieno kieki nutraukus,nes tik kudikis gali gerai istraukt....delto mamos klaidingai galvoja,kad pieno mazai turi....beje kazkur skaiciau,jog sukelia susirgimus nutraukinejimas...tik tiksliai nepasakysiu kaip daznai ir kiek tai turetu vykti,kad susirgti veziniais susirgimais ir pan.
dilila parašė:
kas gali pasakyti kokioj parduotuvej galima pigiai nusipirkti blenderi ar kazka panasaus trinti darzovem?dar nedaug kur ziurejau,bet va gintarines vaistinej bei rases pard neradau....gal maximoje ar kur centre?
maximoje siuo metu vyksta akcija skarlet produkcijai rodos 30%,tai as nusipirkau blenderi uz 34.99 lt,isbandziau likau patenkinta,dar buvo gama blenderis uz 29.99 lt
varvara parašė:
Taip iseina,kad kitos mamos nuo gimimo turi kosem ar misiniais damaitinti,nes vaikai nemiega ilgai,nubunda pikti ir reikia vel kruti siulyti,paprasciau gi privirei koses,prikisai,kaip anciuka ir jis zinoma miegos ilgai ir laimingai,gi visa energija i skranduko darba nukeliavusi,kai tokio maziuko skrandukas turetu dar saugiai pieneli virskinti...Kad po to tokia ramybe neatsisuktu pries...gad netektu varstyti gastroenterologu duru daznai....sekmes valgant koses ;)
Mano vaikas yra ramus tiesiog jam pienuko neuztenka, buna net pats nenori gerti, tai tokiu atveju gauna truputi kosytes, o kas belieka vaikas alkanas nebus. Anksciau ismiegodavo ilgai nakti, o kai pradiejo nebemiegoti tada supranti kad kazko truksta,... Beto as jau 5 metus naktimis keliuosi, buna kad net vienu metu visi trys atsikele, ir ryta man taip pat reikia anksti keltis vaikus i darza suruosti, bei nuvesti. Tiesiog kiekvienas vaikas yra idividualus, ir neduociau jam jei matyciau, kad jam yra blogai, bet yra priesingai,... Zodziu as auginu savo jus augintas savo ir mes kaip mamos pacios sprendziam kiek ir ko duoti savo maziesiems pagal ju poreikius, o vienu poreikiai buna didesni kiutu mazesni,...
dilila parašė:
ir nutraukiant neissitraukia tiek pieno kiek gali istraukt kudikis..bei gydytojas sake,kad nereikia spresti apie savo pieno kieki nutraukus,nes tik kudikis gali gerai istraukt....delto mamos klaidingai galvoja,kad pieno mazai turi....beje kazkur skaiciau,jog sukelia susirgimus nutraukinejimas...tik tiksliai nepasakysiu kaip daznai ir kiek tai turetu vykti,kad susirgti veziniais susirgimais ir pan.
Pvz man pienuko nusitraukti neina, labai krutine minksta ir ja ilgai tenka maigyti jei nori kazkiek nutraukti, bet pienas tiesiog begte bega.
ziogiuks parašė:
mes bulve+morka jau 10 dienu valgom, kazin jau galim pridet kopusta? kaip jus darot?
dažnai kopūstas pilvelį pučia,galėtum bandyt moliūga,cukiniją,iš kopūstinių brokolis,kalafijoras
ziogiuks parašė:
mes bulve+morka jau 10 dienu valgom, kazin jau galim pridet kopusta? kaip jus darot?
Kad jau taip anksti pradėjot valgyti, tai jau gali įvesti naują daržovę. Šiaip rekomenduojama kas savaitę vis naują įvedinėti. Bet aš kas ketvirtą dieną įvedu po naują. Dabar valgom iš trijų daržovių košę: moliūgo, bulvės ir morkos.
vaidajk parašė:
Kad jau taip anksti pradėjot valgyti, tai jau gali įvesti naują daržovę. Šiaip rekomenduojama kas savaitę vis naują įvedinėti. Bet aš kas ketvirtą dieną įvedu po naują. Dabar valgom iš trijų daržovių košę: moliūgo, bulvės ir morkos.
ok, varau koses virt
sveikutes, as pradejau po biskiuka primaitineti 6menesiuku, nes dar valgom mano pienuka..
vaisius megsta bet pietine kose, nu sauksta, du suvalgo ir viskas neikisi,suciaupia lupas, nenoriu duoti per prievarta..tai kazkiek nerimauju ar labai cia blogai, kad taip valgo jis
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai