Rožyte24 parašė:
Matosi kartokit kitą dieną
Cia vakar dariau. Nu jau daug testu sugadinau tai poros dienu begyje darysiu. Su jais isprotet galima. Aciu kad pamatet😉
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįRožyte24 parašė:
Matosi kartokit kitą dieną
Cia vakar dariau. Nu jau daug testu sugadinau tai poros dienu begyje darysiu. Su jais isprotet galima. Aciu kad pamatet😉
hahaha88 parašė:
Darykit 10 stiprumo
Rožyte24 parašė:
Darykit 10 stiprumo
Jo, ir sitas buvo 10, bet dienos slapimas, ir gal dar mazai jo pas mane buvo, 10sekundziu tikrai neprikaupiau. Nu jo, sekanti reikes kruopsciau darytis🤔
hahaha88 parašė:
Jo, ir sitas buvo 10, bet dienos slapimas, ir gal dar mazai jo pas mane buvo, 10sekundziu tikrai neprikaupiau. Nu jo, sekanti reikes kruopsciau darytis🤔
Į kokį stiklainį geriau.
hahaha88 parašė:
Kartojau. Blyn, brokuotas pakliuvo🫣 bet jei du aiskus seseliai nieko nereiskia? Nu aisku dar kartosim, tik siaip idomu
Sveika, na prieš tai foto man nesimatė jokių šešėlių. Per keletą dienų testuojantis tikrai paaiškės. Nebent galit pasakyti kokia ciklo diena, gal būt dar per anksti rezultatams ☺️
hahaha88 parašė:
Nu jo vistiek reikes kartot, nes sakau, brokuotas. Bet siaip idomu ka reiskia jei yra ant brokuoto abu seseliai?
Kai tikrai brokuotas tai niekas nieko nereiškia 😅 o iš ko sprendėte kad brokuotas?
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai