VikaZ parašė:
O aukstas AMH yra gerai? As galvojau, kad blogai 😆
Aukstas AMH, PKS rodiklis. Bet siuos vnt reik paverst i kitus, norint vertinti. As nzn kaip.
VikaZ parašė:
Aukstas AMH, PKS rodiklis. Bet siuos vnt reik paverst i kitus, norint vertinti. As nzn kaip.
VikaZ parašė:
Daug išsistimuliuoja su aukštu, o visos juk nori daug, tų kurių maži amh labai norėtų tokio kaip jūsų!! Aišku nuo didelio kiekio ir kokybė prastėja, bet tikrai yra daug geriau aukštas negu labai žemas
kai labai daug stimuliuojasi tai didėja hiperstimuliacijos tikimybė ir daug šansų, kad nesodins šviežių, bet Tr su šaldytais net geresni rezultatai,tai tik privalumas
SunMoon parašė:
JustAi parašė:
Daug išsistimuliuoja su aukštu, o visos juk nori daug, tų kurių maži amh labai norėtų tokio kaip jūsų!! Aišku nuo didelio kiekio ir kokybė prastėja, bet tikrai yra …
Supratau, dekoju uz jusu komentarus !!! 😊👍
VikaZ parašė:
Pasiieskojau internete, ir pasiverciau rezultata i ng/ml, tada gavosi jau visai nebeaukstas 😆 1.1172
Tai normalus tikrai
JustAi parašė:
O mano Hcg šiandien 53,9 (7dpį)begalo laiminga
dabar laukia sunki užduotis, kad augtų visus 9mėn
Sveikinimai 😘😘😘
JustAi parašė:
Super. ❤️ Kada kartosit?
JustAi parašė:
Čia su saldytais? Kokioje klinikoje? Soriukas jei praleidai ir nepamaciau😉😉😉
JustAi <a href="https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/turkijos-stambulo-klinikos/page/380
VikaZ parašė:
Pasiieskojau internete, ir pasiverciau rezultata i ng/ml, tada gavosi jau visai nebeaukstas 😆 1.1172O jums kiek metų? Mano buvo prieš IVF pirmą 2.5. po antro liko 1.9 ,bet man jau virs 40 🤭🤭🤭
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai