September7 parašė:
Kol kas gerai, hcg 1465 🫣 rytoj eisiu pas G paziuret ar vietoj 🤞
Oi labai puiku!
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįSeptember7 parašė:
Oi labai puiku!
September7 parašė:
Wow! Labai stipriai soktelejo! Isibegejo! Dabar svarbiausia kad taip ir iki galo 😊
September7 parašė:
Kaip nuostabu! Džiaugiuosi už jus ❤️
September7 parašė:
Ačiu, labai baisu, viena diena kazka jauciu, kita jau nieko, taip ir slenka dienos strese 🫠bet jus suprantat.
Kaip smagu!! Reik tiket toliau eisis puikiai ☺️🤗
September7 parašė:
Kokios geros naujienos 🤗
Parasykit kaip jums seksis ryt. As siandien esu is po vizito, yra 5+0, ilgokai kraipe galva, nes kaip supratau prie tokio mano hcg tikejos kazko daugiau jau. Galiausiai parode, kur galimai ta gemaline puslyte ar kaip cia vadinas. Tai supratau, kad niekas dar cia neisku. Užrasyta GS 5.7 mm. Gpt ir gemini sako ok viskas, bet nelabai cia rami likau. Kitas vizitas po 2 sav 🫣
Zemyna19 parašė:
Kokios geros naujienos 🤗
Parasykit kaip jums seksis ryt. As siandien esu is po vizito, yra 5+0, ilgokai kra…
Parašysiu, bet kadangi 5sav tik tai nelabai daugiau ir turejo matyt, svarbu vietoj viskas
September7 parašė:
Parašysiu, bet kadangi 5sav tik tai nelabai daugiau ir turejo matyt, svarbu vietoj viskas![]()
Nu taip, bet jau taip ilgokai ziurejo, tai uz tai ir vel visokios mintys 🫣
Zemyna19 parašė:
Kokios geros naujienos 🤗
Parasykit kaip jums seksis ryt. As siandien esu is po vizito, yra 5+0, ilgokai kra…
Dar anksti. Jums reikejo eiti kokios 6 sav butu
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai