myliuuu parašė:
O koki jus naudojate pientrauki?
Aš naudoju elektrinį AVENT pientraukį. Mano paprastas - vienu metu traukiantis pieną iš vienos krūties. Neturiu su kuo palyginti, bet man jis patogus nusitraukti pienui.
myliuuu parašė:
O koki jus naudojate pientrauki?
Aš naudoju elektrinį AVENT pientraukį. Mano paprastas - vienu metu traukiantis pieną iš vienos krūties. Neturiu su kuo palyginti, bet man jis patogus nusitraukti pienui.
Boružėlytė parašė:
Svoris dar ne taip gali šokinėti. Būna tris savaites nieko, o per ketvirtą plius virš puskilogramio. Labai džiugu, kad pajudėjot iš duobės.
Aciu labai uz patarimus!!!! kaip nors po biski islipsim is sitos duobes
jusu pagalba neikaunojam!!!!
Sveiki, gal kas esate susidurusios - pastorosioms dienoms jauciu, kad pienas dingsta. Krutis neprisipildo kaip anksciau, ir jauciu, ir matau pagal vaika-anksciau, net pries savaite, pradzioje ilgai gurksniuodavo, o dabar keleta gurksniu ir reika laukt, ir tarpas nuo vieno pieno "atejimo" iki kt ilgas... Ar tai gali buti susije su menesinem? Nuo 5dienio susirgau ir stipriai kraujoja...
man irgi pasistimuliuot pientraukiu? Turiu rankini.
.irisiukas. parašė:
Sveiki, gal kas esate susidurusios - pastorosioms dienoms jauciu, kad pienas dingsta. Krutis neprisipildo kaip anksciau, ir jauciu, ir matau pagal vaika-anksciau, n…
Per atsinaujinimą dėl hormonų pokyčių gali laikinai sumažėti pieno pasiūla ar pakisti jo skonis, tad nereiktų nustebti, jei vaikutis kiek neramiai žįs ar dažniau prašysis prie krūties. Jeigu vaikas "sutinka" ilgiau pabūti prie krūties ar pasiprašo dažniau, tai iš principo nebūtina stimuliuoti pientraukiu - pastimuliuoja vaikas. Kadangi priežastis laikina, viskas greit stos į savo vietas. Jei vis tik nuspręsit nepersistengdama pastimuliuoti, blogiau nebus.
Boružėlytė parašė:
Bandyčiau kurį laiką (bent savaitę) neduoti vitamino D ir žiūrėti, ar kas keisis. Nes prakaitavimas nebūtinai reiškia trūkumą. Vitaminas su dozatorium po vieną laši…
Aciu Jums labai uz sugaista laika
labai malonu kad ir Jums rupi mano vaikelio gerove ;) aciu aciu aciu! Vakar buvo sveciuose seneliai. Tai naudojausi proga pabuti ilgiau su maze ir bandyti issiaiskinti to trumpo zindimo priezasti. Pavyko laimeti dienos metu 3 ilgus valgymus 25-30min. Asaros riedejo is laimes. Bet labai sunkiai viskas ejosi. Turejo but pritemdyta sviesa ir tyla. Maitinau atsistojusi nes reikejo raminti, linguoti, vaikscioti po kambari. Bet vis kas kazkiek laiko pradedavo stipriai muistytis ir verkslenti. Su sese maza kai esam vienos nera lengva ta jaukia atmosfera sukurti.. o ir siaip ji labiau linkusi valgyt trumpiau bet dazniau. O tas nwra gerai nei paciam vaikui nei man, kai antra atzala laksto po namus. aciu uz pozas! Bandysim. Dabar viena atsistojus bandau poza, visai iseina neblogai, vaikutis atsirugsta valgydama ir nereiki is naujo glaust prie kruties. Nes tai ne visada ir bepavyksta.
Del alergiju tai zinokit ir mano pirmagime turejo pienui ir kvieciams. Tai daug lengviau dabar buvo atskirti. Ne tik atpila, bet ir beria taskeliais, sausuoja, uzpkaliukas sunta. Dar itariu kad ir kiausiniams bus alergija.
Atpilti nepastebejau kada daugiau atpila. Nakti retai. Net pamaitinus nekeliu atsirugti. O ji ramiai miega tai nesusijudina. Daznai atpila keiciant pampi, ant pilvuko gulint, ar kai spardosi raitosi visaip. Kita karta atrodo miega ir staigiai akys placios, pradeda muistytis ir atpila. Tai dazniausiai buna apvirskintas pienukas grudeliais. Bet lyginant su pirmagime, atpila maziau, ne tokiais kiekiais dideliais ir ne taip daznai. Na ir po valgymo buna atpila jei nespeju pakelti.
Miega ivairiai diena. Ryte trumpai nusnaudzia kol su sese pusryciaujam. Tada pietuku miega ilgiau, jei nesugalvoja pavalgyti. Tada pasiskirsto tas miegelis su trumpais pabudimais. Vakare velgi arba vienas rimtas miegelis arba pora trumpu. Uzmiega vakare 8-9 val o keliasi 7-8
Boružėlytė parašė:
Gausinimas “profilaktiškai” galėtų būti išeitis, tik reiktų žiūrėti, kad per daug neprigausintumėt, kad nepradėtų kimštis ir pan. Nors aš taip nedaryčiau. Tiesiog d…
Ačiū Jums labai už palaikymą ir pagalbą!
Sveikos merginos, man reikėtų jūsų patarimo, esu neseniai iskepta mama, vaikuti maitinu savo pienu, kiekviena karta zindant girdziu ne tik vaiko pieno ryjimą bet ir toki caksėjimą ko pasekoje jis prisiryja oro, bandau jo isvengti keisdama maitinimo pozas, glaudziu vaika prie saves kaip ir teisingai, vaikas krutine apzioja teisingai, ( valgant ausys kruta :)) su pasaiteliu kaip ir problemu nera. Negaliu suprasti ka darau netaip
Boružėlytė parašė:
Per atsinaujinimą dėl hormonų pokyčių gali laikinai sumažėti pieno pasiūla ar pakisti jo skonis, tad nereiktų nustebti, jei vaikutis kiek neramiai žįs ar dažniau pr…
Aciu!!!
Sveikos mamytes, stebiu jus jau senokai o dabar kai jau leliuka laikau rankose 2 savaiciu tai ir man iskilo klausimu. Vienoje krutyje jauciasi kaip tempimas toks kaip raumens tempimas butu lyg nuo kruties iki spenelio, guzo nera bet tik tempimas, ka patartumet daryti? Ar praeis savaime?
Gal patarsit ir man..zodziu maitinu pati, ir viena krutine visada buna pilnesne! Po nakties tai isvis akmenine paliko siaubas kaip skaudejo, tai nutraukiau biski. Kaip reikia kazin islyginti..gal kokius du is eiles maitinimus duoti is tos pilnesnes? Nezinau net kaip sau padet nes tokia kieta ji, ir kai masazuoju atrodo jauciu tokius atskirus gumbus, gumbelius..
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai