sunny sky parašė:
Tikrai, kad liudna, bet nepaskubinsi tokiu reikalu, kad ir kaip noretus. As va juokiuos, kad matyt langus eisiu valyt..
O as mielai dar buciau panesiojus mazyli. Man kartais taip truksta pilvelio, judesiuku, paglostymu
sunny sky parašė:
Tikrai, kad liudna, bet nepaskubinsi tokiu reikalu, kad ir kaip noretus. As va juokiuos, kad matyt langus eisiu valyt..
O as mielai dar buciau panesiojus mazyli. Man kartais taip truksta pilvelio, judesiuku, paglostymu
kleopatra28 parašė:
Visiska netiesa. Mityba ne kiek neitakoja pienuko gamybos. Gamyba veikia hormonai, mams turi buti pailsejusi, pavalgiusi, rami.
o as sakyciau, mamyte turetu but ir sveikai pavalgius
Vitalija.E parašė:
Mum gydytoja griežtai liepė spiritą naudoti. Nežinau ar sutapo, bet labai greit viskas sugijo ir baigėsi visi šlapavimai. Su vandeniu virintu ilgai kankinomės.…
Jauciu reiks man nusipirkti salicilio spirito,gal greiciau nudziovins?Mums virs dvieju savaiciu o virktele nepanasu kad noretu nukristi. Kasdien po 3kart su oktiseptu valau ir nieko apdziuvus ir stovi ne krust,kvapo nera neslapiuoja. Gime su labai stora virkstele.
Ievlampija parašė:
Kas bambutės priežiūrai naudojat ne vandenį, o kažkokį dezinfekuojabtį skystį Aktisept? Nes aš nepamenu tikslaus jo pavadinimo, gal galit priminti?
Octisept
Jurgita. J parašė:
Jauciu reiks man nusipirkti salicilio spirito,gal greiciau nudziovins?Mums virs dvieju savaiciu o virktele nepanasu kad noretu nukristi. Kasdien po 3kart su oktisep…
Mum gydytoja išrašė receptą med spiritui, nes bambutė labai negijo. Tai panaudojom jį gal tris dienas ir šašiukas nukrito ir užgijo gražiai
nors santarose liepė tik su virintu vandeniu valyt... bet žiūriu, kad skiriasi ligoninių ir poliklinikų nuomonės dėl naujagimių priežiūros
tai kartais ir nežinai, ko klausyt ;)
Jurgita. J parašė:
Jauciu reiks man nusipirkti salicilio spirito,gal greiciau nudziovins?Mums virs dvieju savaiciu o virktele nepanasu kad noretu nukristi. Kasdien po 3kart su oktisep…
Del to ilgiau nekrenta, nes stora virkstele buvo. Man atrodo senoviniu budu su spiritu greiciau ir nukrenta ta virkstele.
Vitalija.E parašė:
Mum gydytoja išrašė receptą med spiritui, nes bambutė labai negijo. Tai panaudojom jį gal tris dienas ir šašiukas nukrito ir užgijo gražiainors santarose liepė t…
Labai skiriasi. Ir nuomones personalo skirtingos ir zindymo ir mitybos ir skiepu klausimais.
Vitalija.E parašė:
Mum gydytoja išrašė receptą med spiritui, nes bambutė labai negijo. Tai panaudojom jį gal tris dienas ir šašiukas nukrito ir užgijo gražiainors santarose liepė t…
kleopatra28 parašė:
Del to ilgiau nekrenta, nes stora virkstele buvo. Man atrodo senoviniu budu su spiritu greiciau ir nukrenta ta virkstele.
As kai dukra pagimdziau tai pamenu akusere sako vargsi tu vaikeli su tokia stora virkstele jei valysi su vandeniu tai atnese tokiu spiritiniu vienkartiniu lapeliu tai ir pavaliau ryta vakara ir per 5d nukrito ir graziai sugijo.
Bandysiu su salicilio spiritu buvau pamirsusi apie ji😉
Ievlampija parašė:
Kas bambutės priežiūrai naudojat ne vandenį, o kažkokį dezinfekuojabtį skystį Aktisept? Nes aš nepamenu tikslaus jo pavadinimo, gal galit priminti?
Pas mus bambute nukrito per 6 dienas, bet dziaugsmo nera, nes pradejo puliuoti, kraujuiti tai daktaras patare valyti plovimo tirpalu chlorheksidinu. Gimdymo namuose liepe plauti tik virintu vandenuku, o nuvykus pas daktara sake, kad reikejo spiritu arba spiritinemis servetelemis valyti. Tai ir pasijauti nejaukiai, lyg nekokia mama. Kiek daktaru tiek nuomoniu.
17 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai