Rosita25 parašė:
Sveikos mamytes po kiek lasiuku duodat savo maziukam D3 vitamino?
Mums liepe po 2 lasiukus, bet jei sauleta diena ir pabuna kojytes ant saules, duodu 1 lasiuka.
Rosita25 parašė:
Sveikos mamytes po kiek lasiuku duodat savo maziukam D3 vitamino?
Mums liepe po 2 lasiukus, bet jei sauleta diena ir pabuna kojytes ant saules, duodu 1 lasiuka.
Koala_kl parašė:
Dekui,as taip pat po 2 lasiukus kasdien duodu
dukryte1 parašė:
Labutis mamytes;)noriu jusu paklausti gal kuri buvot ligoniu kasoj del draudimo.nes tokia pas mus susiraukus sedi nei paklausti nei ka negali...pirmai dukrai draudi…
Gimus antram vaikui galit but draudziaka iki pirmam vaikui sukaks 18 mrtu, bet reikia parasyti prasyma ligoniu kasose. Visa info galite gaut tiesiog pasiskambinus ligoniu kasu info tel, viska papasakos
Noriu paklausti kaip jums yra su vaiko ipratinimu.pvz ant ranku mikdymas, nesiojimas....vyras mano mergyte ipratino miegot ant pilvo pasidedavo ir palinguodavo.o dabar vyras isvaziavo ir kitaip nebegaliu uzmikdyti...ar jum nera taip buve ? Kaip atpratinti ;(sakiau taip nedaryt bus sunku ir paliko sunku jau;(
sveikos,
klausimas ne i tema, bet susiduriau su tokia problema asmenine. Visada turejau zaizdele, kai gyvenau lietuvoje, jau sake man padidejus rizika susirgti veziu, tai kai apsigyvenau uk ir pridaviau tepineli pasake ta pati. Taigi po gimdymo praejus 2men. man pridegino ta zaidele, po savaites emiau nedaug kraujuoti, biski teplioja, bet tai jau tesiasi visa savaite. Maniau gal menesines prasidejo, bet nelabai i tai panašu. Zodziu esu pasimetusi, jeigu nukrito sasiukas ar normalu, kad savaite laiko vis teplioja?
dukryte1 parašė:
Noriu paklausti kaip jums yra su vaiko ipratinimu.pvz ant ranku mikdymas, nesiojimas....vyras mano mergyte ipratino miegot ant pilvo pasidedavo ir palinguodavo.o da…
Vaikas 9 mėnesius buvo jūsų dalis, gyveno nuolatiniame ryšyje ir judėjime, jis iš prigimties yra pripratęs prie nešiojimo, lingavimo, artumo. Dažnas fizinis kontaktas būtinas sėkmingam vystymuisi, raidai. Vyras intuityviai pasirinko efektyvų raminimo būdą. Aišku, būna vaikučių, kurie lengvai adaptuojasi pasaulyje ir mielai guli bei užmiega lovytėse, bet tai veikiau mažuma, išimtis tokiame amžiuje! Suprantu, kad tas kūdikio priklausymas nuo jūsų ir migdymo siūbuojant poreikis vargina, bet juk tai labai trumpas gyvenimo laikotarpis. Linkiu ieškoti sprendimų, kurie tiktų ir jums, ir patenkintų kūdikio poreikius nesukeliant streso nei jam, nei jums (man pripratimas / atpratinimas asocijuojasi su stresu - tiek mamai, kuri nusivilia ir erzinasi, jei lūkesčiai neišsipildo, tiek vaikui, jei jis nepasiruošęs priimti įvedamų pokyčių): kokia nors faina veikla (pvz skaitymas) ar kaip tik reikalų tvarkymas migdant, mėgstama muzika, migdymas nešynėje, buities lengvinimo sprendimai.
ViJan parašė:
Tai anksčiau taip ir darėm - dėdavom primigusią ir bėgte į lauką 😃 Suveikdavo. Išmiegodavo ir po 3 valandas. Bet dabar dėk kokią nori - prasideda pykčiai baisiausi.…
Visiškai tokios pačios mintys ir man kyla 😄😄😄😄 juokiuos 😄😄😄 Komentatoriai nepagalvoja, kad laaabai erzina su savo patarimais tokiais kaip “eik į vežimą padėsi ir užmigs”...
Arba - “dėk soskę, tikrai paims, kà jūs čia išsigalvojat, kad neima..” ir visais panašiais...
Koala_kl parašė:
Neblogai jus cia prisiklauset is aplinkiniutaigi jie geriau zino, nei mes budamos istisai su mazyliais
as irgi karts nuo karto girdziu, ar daug pienuko turi?…
Nu blemba, nu kas per neišmanymas žmonių... man irgi sakė “taviškis jau specialiai verkia” ir dar sakė, kad vaikas jau manipuliuoja manimi. Tai aš paklausiau, kas sakė, kad vaikai manipuliuoja nuo 2mėn? 😄 Nebeturėjo ką atsakyti.. Žodžiu siaubas.
Skudi parašė:
Prie ko ta meilė vaikui, nesuprantu. Juk ne viskas nuo mūsų norų priklauso. Toks jau tas mažas žmogiukas. Mums pradžioje irgi zyzliukė buvo, ant rankų vis prašės, t…
Būtent... Mes su vyru dažnai sakom, jog mums viskas pasunkintai gyvenime. Jei ko imamės - turi būti viskas sunkiausiu keliu, jei ką darom, tai būtinai turim įdėti kur kas daugiau pastangų, dabar gimė vaikas, na tikrai labai ypatingai jautrus, norintis mamos artumo bet kokia kaina, aš dienos metu jau būnu pakrikusiais nervais nuo jo verkimo vos tik padėjus jį ar nuėmus nuo krūties... Matyt tokį kryžių nešam, nusprendėm, nes pas mus lengvai niekaip neišeina. Bet vis tikiu, kad per kančias - į žvaigždes
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai