chorvede parašė:
Nežinau, jos neparašė, vaistais negalimas ir išrašė. Pasidomesiu kas tas sweepa
Sweep yra kai prakrapsto gimdos kaklelį, gleiviu kamštį gali isimt, vandenis nuleist priklauso nuo situacijos 🙂
chorvede parašė:
Nežinau, jos neparašė, vaistais negalimas ir išrašė. Pasidomesiu kas tas sweepa
Sweep yra kai prakrapsto gimdos kaklelį, gleiviu kamštį gali isimt, vandenis nuleist priklauso nuo situacijos 🙂
Panelytė@ parašė:
O as vis laukiu ar kas aplenks mano pana🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Nemanau, Jūs rekordininkė. Va berniukas arti buvo bet neaplenkė 😅🤗
fėja32 parašė:
Mes siandien lekiam namuciu!:)) laimes tai pilnos kelnes😂
Kaip jus pati jaučiatės? Kaip vaikas ?duoda pamiegoti ?
MammaMiaa parašė:
Draugai dirbantys, tai nesinori ju apkrauti. Tuo labiau, kad nezinia kada gimdymas prasidetu 🙂o del aukles, kai neturime, tai patikima zmogu surasti ir, kad dar vai…
Na sunkiau, kai dirbantys, bet draugai tam ir yra draugai, kad galėtų padėti kai tikrai to reikia 😊 o ši situacija labai panaši į tokią. Sakyčiau pasaugočiau net aš, kad jūs ramiai dviese naują narį pagimdytumėt 😁
BožkeK parašė:
Kaip jus pati jaučiatės? Kaip vaikas ?duoda pamiegoti ?
As jauciuosi puikiai, apart to kad uzeina milziniski desines mentes skausmai,kai net kvepuoti negaliu,bet siaip viskas puiku. Mergina mano rami,aisku gauna misinio,nes pas mane su priespieniu ne kazka,tai zongliruojam su papais ir paskui misinuku,bet as kazkaip del to rami,svarbu vaikas sotus ir laimingas
lekiam namuciu laimingos visos. Panele relaksuoja kedutej ,net nekruta
MammaMiaa parašė:
O mane siandien pradejo imti nerimas del gimdymo🫣visad buvau rami, taciau siandien vakare isvien sukasi mintys ,,kaip man cia seksis vienai gimdykloje"🙄
Pas mane buvo tokia situacija su antru vaiku , bet antra vaika pagimdžiau greičiausiai ir lengviausiai be vyro
viskas bus gerai , pasitikėkit savim ir klausykit ka sako akušerės .
Ežiukėė parašė:
Na sunkiau, kai dirbantys, bet draugai tam ir yra draugai, kad galėtų padėti kai tikrai to reikia 😊 o ši situacija labai panaši į tokią. Sakyčiau pasaugočiau net aš…
Aha vežkit visus vaikus pas mane , nes maniškis neskuba lįst lauk 😂 nuo vakar ramstosi į šonkaulius subiniuku , kad net kvėpuot sunku , tai pamaigau pamaigau kad pakeistų padėtį 😂
fėja32 parašė:
As jauciuosi puikiai, apart to kad uzeina milziniski desines mentes skausmai,kai net kvepuoti negaliu,bet siaip viskas puiku. Mergina mano rami,aisku gauna misinio,…
Kaip pasirinkot mišinuką ? Manau reikia ir man apsvarstyti jeigu sunkiai seksis maitinti, nors labai norėčiau
Tiuutea parašė:
Kaip pasirinkot mišinuką ? Manau reikia ir man apsvarstyti jeigu sunkiai seksis maitinti, nors labai norėčiau
Santaros dave aptamil nutribiotik. As kazkaip per daug nepanikuoju kad man nesiseka,stengiuosi bet antra para mergina man 4valandas prakabejo isvien ant kruties,klyke,reke nuo 4ryto ,akusere atejo paspaude man krutis,sako kad priespienio vos.keli lasai o jai reikia jau bent 10ml, sako isivaizduokit norit valgyt o jum duoda lasa barsciu sriubos is svirksto,tai sako ar jus nerektumet. Tai davem misinio,vaikas iskart nurimo. Dar ir svorio per daug nenumetem
Tiuutea parašė:
Aha vežkit visus vaikus pas mane , nes maniškis neskuba lįst lauk 😂 nuo vakar ramstosi į šonkaulius subiniuku , kad net kvėpuot sunku , tai pamaigau pamaigau kad pa…
Taigi vat, maniškė irgi neskuba dar niekur, tikiuosi neskubės iki kol neapsivers vis tiek 🤣 laiko turi, vietos turi, bet tinginė kažko, kaip tete bšk 🤣
6 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai