Amajaa parašė:
Taip, galima🙂
Kokia kaina parai gal zinote?
Antakalnio g. 57, VilniusAmajaa parašė:
Taip, galima🙂
Kokia kaina parai gal zinote?
gintare_lu parašė:
Kokia kaina parai gal zinote?![]()
Jei neklystu buvo 7 eur parašyta, mes apie tai sužinojom, tik kai išsirašėm.
Amajaa parašė:
Jei neklystu buvo 7 eur parašyta, mes apie tai sužinojom, tik kai išsirašėm.
Prieš 1.5mėn mum sakė nėra tokios galimybės
Atika parašė:
Prieš 1.5mėn mum sakė nėra tokios galimybės![]()
Mes matote neklausėm, mačiau tokį užrašą liepos mėnesį. Tai gal ir negalima.
Neštukė. parašė:
Gal kas gimimų lentelę turit nusifotkinę ?
Iiiii parašė:
Labas, merginos. Terminas buvo vakar, gydytoja sakė rytoj nuvykti į AGN pasitikrinti. Siuntimo nedavė, sakė nėščiosios knygelė vietoj siuntimo. Gal žinote, kada ger…
Paprastai po termino siuntima israso, bet priima ir su nescios kortele. Vaziuokit pirmoje dienos puseje, stosit i gyva eile, tai kuo veliau nuvyksit, tuo daugiau nestukiu buna. Paklausys jums tonus vaiko, pagal situacija dar kazka gali patikrinti ir priimsite sprendima del tolesnes nestumo eigos, ar dar laukti, ar skatinti, ar i dienos stacionara pavaikscioti
Iiiii parašė:
Labas, merginos. Terminas buvo vakar, gydytoja sakė rytoj nuvykti į AGN pasitikrinti. Siuntimo nedavė, sakė nėščiosios knygelė vietoj siuntimo. Gal žinote, kada ger…
Sveiki. Iš ryto
vyksu apie 9 h jau buvau ten
Iiiii parašė:
Nuo 9 manau pats tas, aš buvau prieš 8, tai pralaukiau su 8 cm iki beveik 9, nes keitėsi pamainos, buvo jų penkminutė. Aš turėjau kažkokį siuntimą, tai nusistebėjo, sakė nereikalingas čia tas popierius.
17 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai