Jolanta-K@J mama parašė:
Na lyg ir viska gerai 🙂
aciu labai labai!
Vaiko priežiūros atostogos yra tikslinės atostogos, suteikiamos nuo nėštumo ir gimdymo atostogų pabaigos iki vaikui sukaks 3 metai. Skaityti
visą straipsnįJolanta-K@J mama parašė:
Na lyg ir viska gerai 🙂
aciu labai labai!
Akynimod parašė:
Gal kas žinote, jei antrus VPA metus perrašau ant vaiko močiutės, aš galiu irgi grįžti į darbą, išmoka nėra mažinama? Tuomet močiutė į sąskaitą gaus VPA, o aš atlyg…
Galit.
Antrais metais ismoka nemazinama. (Ir jus jau ne prie ko).
Taip.
Zuikio mama parašė:
Sveiki,gal kas zinote ir galite patarti.Esu antri metai dekrete,db ismoka gauna tevas,ar galima perrasyti prasyma,kad ismoka gauciau as?
Galima
Zuikio mama parašė:
Kaip ta padaryti? Tevas butinai reikalingas bus?nes mes su juo nebendraujame,o vaika auginu as.
Tėvas turi nutraukti mokėjimą, o jūs vėl pildyti prašymą dėl išmokos
akmaya parašė:
Esu antrus metus vpa, išmoka perrašyta vyrui. Mano darbo vietos nebėra, nebent įmonė siūlytų kažką kitą. Jei nuspręsčiau išeiti į kitą darbą ir vpa nutraukti dar ik…
Ne.
Sveikos merginos. Esu cia naujoke
mums jau 12 savaite einai. Pradejau teirautis del motinystes atostogu. Parasyta kad per 24 menesius reikia tureti 12 men.stazo. As dirdu terminuotai ir gaunasi taip kad per 24 menesius busiu atidirbusi 9 menesius, paskui tris menesiai uzregistruota birzoje ir vel 9 menesius atidirbusi jau iseisiu i dekreta. Ar turesiu teise gauti ismokas?
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai