Darata parašė:
Su Velykomis mus visas laukiančias stebuklo 🤗🐣
Aš matyt visai atbukus šiuo metu, bet žiūriu ir nesuprantu ką reiškia gydytojos pa…
Antros mm po punkcijos
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįDarata parašė:
Su Velykomis mus visas laukiančias stebuklo 🤗🐣
Aš matyt visai atbukus šiuo metu, bet žiūriu ir nesuprantu ką reiškia gydytojos pa…
Antros mm po punkcijos
Svaja1234 parašė:
Mergaitės labai skauda strėnas, išgėriau parecatamolio bet nepadeda...kaip galiu padėti? Jaučiu kad jokio kibimo nėra nes nei temperatūra nepakilus ir visai nieko n…
O strenas skauda kaip pries mm ar kaip kad perpusta butumet?
Insomnike parašė:
Bendrai gavosi gal kokie 1500 eur. Bet jie pasiskirsto per laika ir nesijaučia tos išlaidos. Prieš tai kai ėjau į Northway tai pirmas ivf atsiėjo apie 3000 eur. Ir …
Sveiki! Labai Jums ačiū už atsakymą
o NW pas koki gydytoją buvot? 3000 cia su kompensacija jau sumokėjot?
Merginos, dar klausimėlis, gal padėsit.
Norim gaut kompensaciją. Bet mano vyras yra išvykęs dirbt į užsienį ir deklaravęs išvažiavimą.
Kad gaut kompensaciją, jam yra būtina deklaruot savo gyvenamą vietą Lietuvoje, ar užteks kad aš gyvenu LT, moku psd ir tt?
Busiu begalo dėkinga už atsakymus!
Pagal gydytojų nurodymus (endo ir ginekologės) turiu gert bromokriptiną iki pastojimo. Bet žiūriu kad ginekologė neišrašė recepto naujam mėnesiui vaistams įsigyti, nors buvau tą pabrėžusi dar prieš punkciją🤦🏼♀️ greičiausiai su senu elektroniniu receptu neparduos vaistinėje? Nors paskutiniam apsilankyme nurodytas tolimesnis vaisto vartojimas? Gal kuri turi likutį nebereikalingą..?
Darata parašė:
Pagal gydytojų nurodymus (endo ir ginekologės) turiu gert bromokriptiną iki pastojimo. Bet žiūriu kad ginekologė neišrašė recepto naujam mėnesiui vaistams įsigyti, …
Sveika, nusiperku be recepto be bėdų, tiek kad netaiko konpensacijos, apie 7 eur gaunas
Svaja1234 parašė:
Mergaitės labai skauda strėnas, išgėriau parecatamolio bet nepadeda...kaip galiu padėti? Jaučiu kad jokio kibimo nėra nes nei temperatūra nepakilus ir visai nieko n…
Man pirmas neštumo požymis buvo strėnų skausmas, beje dar ir progesteronas buvo pakritęs apie 50 , tai kai padidino dozė ir skausmas praėjo.
Amerena parašė:
Su klausimėliu, kokią vaisingumo klinika rekomenduojate daryti ivf ,ir kokį daktarą?
Aš tai pat Ž.Žėba Kaunas Northway
PatricijosMama parašė:
Sveiki! Labai Jums ačiū už atsakymąo NW pas koki gydytoją buvot? 3000 cia su kompensacija jau sumokėjot?
![]()
Taip su kompensacija, bet jie ten apmokestina labai daug ką ir gaunasi daug didesnė suma. Santarose visus kraujo tyrimus daro nemokamai, dauguma vizitų nemokami. Tik po pastojimo jau reikia mokėti už nėštumo priežiūrą, bet ten kas 2 savaites tik ir iki 12 savaitės maždaug. Draugė darėsi be kompensacijos bendra suma gavosi 5000 eur. Tai ta kompensacija tikrai yra džiaugsmas ir didelė pagalba finansiškai. NW procesą pradėjau pas Žiobakienę, pabaigiau pas kažkokią kitą gydytoją, nes anoji išvažiavo atostogų. Viskas gal būtų gerai, bet mane buvo perstimuliavę ir vistiek darė apvaisinimą. Ko mano žiniomis negalėjo daryti. Santarose visi kilnojo antakius išgirdę šią istoriją.
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai