2024.06.20 21:06 (prieš 1 m.)
extrapower parašė:
Gal kas turit geresnę patirtį už mano ir gali pasidalinti ŽINDYMO KLAUSIMAIS ? 😓
O gal tiesiog ne iki galo atsirūgsta? Maniškis pvz belenkiek oro priryja.... maniškis tada labai raitosi arba atpila galiausiai bangą 😃 dar ta 2-3 para vadinasi baisiosios, nes užsisakineja pienaa, bet jo dae neužtenka. Tai daug keliasi, rėkia mažieji. Į kokią 5 parą fabrikelis užsikuria ir pagerėja
Aišku ir tas ligoninės maistas.... Jie atrodo tyčia maitina maistu, kad dujas sukelt 😃Aš gavau pamenu vienos vakarienės metu kopūstų su mėsa troškinį ir grūdėtos varškės desertui 😃😃😃 derinys toks, kad pats į orą gali pakilt.
Diegliukam dar jum anksti, mum ir su pirmu, ir su 2 prasidejo 2-3sav. Su pirmu daryk ką nori atrodo, baiges tiesiog vieną dieną kaip nuimta, gal po 2 men, o būdavo koncertai po 3h kokias 😃 šitam mažajam kazkaip kitaip visai diegliukai, nestandartiniai, bet visada aplink 19h prasideda. Tik vieną dieną silpniau, kitą stipriau. Būdrauja iki 22.30 nuo 19h, kartais rėkia, kartais ne.
Aišku galima pastebėti, gal netoleruoja pieno produktų, jautriau reaguoja į produktus, kurie pvz ir jums pučia pilvą.
Aš lb riboju dbr gazuotus gėrimus pvz, nes va į juos atrodo reaguoja mažasis.