Snieguole3 parašė:
Merginos, gal esate ka nors atrade nuo pykinimo? 🙈
Vytautas ir pastovus užkandžiavimas.
Aišku proto ribose to Vytauto išgeriu , stikline arba pora. Užkandžiavimui renkuosi obuolį , traputi :))
Snieguole3 parašė:
Merginos, gal esate ka nors atrade nuo pykinimo? 🙈
Vytautas ir pastovus užkandžiavimas.
Aišku proto ribose to Vytauto išgeriu , stikline arba pora. Užkandžiavimui renkuosi obuolį , traputi :))
Sveikos merginos, rašau čia su itin jautria tema, tikriausiai daugeliui esančių šioje grupėje neaktualia... Pastojau netikėtai, nelauktai. Abu su vaikelio tėčiu esame labai jauni, man tik 20, jam 23. Bendraujame tik pusę metų. Man ši žinia apie nėštumą iš pradžių irgi neteikė jokio didelio džiugesio, tačiau greitai prisijaukinau šią mintį, ir dabar jau su ja susigyvenau, laukiu vaikelio, tačiau tėtis toli gražu rankomis neploja... Visad stengiasi "vaidinti", kad jis dėl to nėra nusivylęs, tačiau pastarosiomis dienomis pavyko iš jo ištraukti, kad nė velnio jis nesijaučia, jog yra pasiruošęs tėvystei, ir apskritai, šneka, jog jam čia dar ir kelionių norisi, ir išėjimų su draugais ir pan... Mane tokios kalbos muša nuo žemės paviršiaus, jaučiuosi viena su savo "problema", nors jis ir sako, kad tai mano pasirinkimas, ir tikrai nepabėgs, o bus su vaiku ir rūpinsis juo kaip galės geriausiai, pats pripažįsta, kad nesididžiuoja savo dabartinėmis mintimis, ir siūlo nueiti dviese pasikalbėti pas terapeutą. Taip pat tikisi, kad gimus vaikui ateis jo tėviškas instinktas, ir bus viskas gerai. Aš esu pasimetusi, atrodo, jei jau dabar taip šneka, tai kas bus, kai vaikas gims, kai ateis visi sunkumai, ta tikroji realybė... Jis tikina, kad vis tiek bus su mumis bet kokiu atveju, nors ir viduje nėra laimingas. Galbūt kam nors taip pat buvo, kad vyras nenorėjo ir nelaukė vaiko, bet vistiek gimdėte. Kaip sekėsi vėliau? Ar neiširo jūsų šeima? Galbūt atėjo tas tėviškas instinktas ir viskas buvo gerai? Pasidalinkite, nes bijau likti viena, kad ir ką jis sako...
kristoliukas01 parašė:
Sveikos merginos, rašau čia su itin jautria tema, tikriausiai daugeliui esančių šioje grupėje neaktualia... Pastojau netikėtai, nelauktai. Abu su vaikelio tėčiu esa…
Sveikinu su nestumu 🌼
As pirmaginio susilaukiau budama 22m, maniskiui tiek pat. Suzinojus buvo tikrai sunkus laikas abiems, reikejo labai greit "suaugti". Bet musu atveju mus tai suartino dar labiau, abiems viskas buvo nauja, nezinoma tiek laukiantis tiek pagimdzius. Pirmagymiui 9metai, laukiames antro. Per siuos metus buvo visko, bet esamas taskas vistik yra,kad esam kartu. Gimus vaikui tikrai pasidare atsakingesnis, o ir draugu ratas savaime sumazejo, nors ir nebuvo kazkokiu draudimu kad nebedrauk su tuo ar anuo 😅 sakyciau pats gyvenimas viska sudeliojo i vietas. Linkiu ir jums grazaus laukimo. Jei tik yra noras, tikrai nueikit pasisneketi su terapeutu. Mums neprireike, nors tikrai buvo kriziu ne viena. Nesakysiu,kad lengva, bet mus tai tikrai padare stipresniais ir labiau atvirais vienas kitam. Gimdyme taip pat dalyvavo, ir paemes ta savo kudykeli ant ranku apsiasarojo. Tiesiog tokia jautri akimirka istirpdo ir didziausia "kietuoli" ❤️
Orintale parašė:
Sveikinu su nestumu 🌼
As pirmaginio susilaukiau budama 22m, maniskiui tiek pat. Suzinojus buvo tikrai su…
❤️ačiū jums
kristoliukas01 parašė:
Sveikos merginos, rašau čia su itin jautria tema, tikriausiai daugeliui esančių šioje grupėje neaktualia... Pastojau netikėtai, nelauktai. Abu su vaikelio tėčiu esa…
Sveika. Pirmiausiai tai sveikinu labai, nes Tu savyje nesioji stebukla, mazyte plakancia sirdele 🤍 ir pamatysi kai Tau pima karta vaikuti pades ant krutines, Tu nei akimirkos nepasigailesi. Nes ta meile tokia stipri, i jokia kita nepanasi. Meile is kosmoso 🤍
O del vaikino man atrodo labai teigiama tai, kad jis siulo kreiptis i psichoterapeuta. Butinai sutik. As tikiu jis gali Jums padeti. Gali buti nelengva, bet tikiu, kad viskas bus gerai. Ir butinai kreipkis pagalbos leliukui gimus. I betka kuo pasitiki. Artimiuosius, draugus, tevus. Nelik viena
kristoliukas01 parašė:
Viskas bus gerai ❤ aš pastojau būdama 18m. ant nosies buvo 12kl egzaminai.pagimdžiau jau 19m. Buvo visko, baimės,laimės, abejonių. Bet tas džiaugsmas, kai padeda kūdikėlį ant krutinės neapsakomas. Viskas natūraliai stosis į savo vėžes, vaikas tikrai ne kliūtis kažkur ištrūkti pravėdinti galvas, galima artimūjų pagalbos paprašyti. Ir labai sveikintina iš vyro pusės, kad nori kreiptis į terapiautus. Tiesiog ir jam dabar akys baimės pilnos.
Snieguole3 parašė:
Sveika. Pirmiausiai tai sveikinu labai, nes Tu savyje nesioji stebukla, mazyte plakancia sirdele 🤍 ir pamatysi kai Tau pima karta vaikuti pades ant krutines, Tu nei…
dėkui🤍
Mysan parašė:
Viskas bus gerai ❤ aš pastojau būdama 18m. ant nosies buvo 12kl egzaminai.pagimdžiau jau 19m. Buvo visko, baimės,laimės, abejonių. Bet tas džiaugsmas, kai padeda kū…
❤️
kristoliukas01 parašė:
❤️
Dabar tam kūdikėliui dukrai 16m. Esam kaip draugės 🤗
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai