2023.01.19 22:13 (prieš 3 m.)
Liza33 parašė:
Viskas, gana - susikaupkite ir pasakykite jeigu paklaus. Juk ji tikrai nežino ar gerai daro.
Tada pažiūrėjo kreivai, apsiverkė. Aš pasakiau jai "nusiraminkite, juk nieko neatsitiko", pagailo kaip apsiverkė. Tada ji tokia įsižeidusi pradėjo sakyti kažką, kad ale man nieko nepatinka.. Aš spjoviau ir pasakiau KAIP SAU NORIT ir nuėjau...Tada po 5 min atėjo taikytis pati, apkabino, pradėjo sakyti, kad nenori pyktis, myli ir t.t. Tada pamatė, kad nebėgosiu iš paskos. Bet ten tikrai lygioje vietoje padarė problemą, pati apsiverkė, pati užpyko, pati atėjo taikytis....
Žinokit kas per daug tas nesveika... Gal kai neturi tokios anytos, tai galvoji "ah būtų gerai", bet.... ji gerokai persistengia labai daug kur...
Jeigu mano kūdikis po skiepo sukarščiuoja ir ji sužino tai, kaskart su ašarom verkia "kaip gaila, vaje vaje, gal nereikia skiepyti, tik nuodai".... Nu pala tada... Ji turėjo du šansus (turiu omenyje du vaikus savo) auginti kaip nori, ir skiepyti ar neskiepyti...
O čia yra mano vaikai ir mano sprendimai dėl skiepų ir visų kitų dalykų. Patarimo nereikia. Man irgi kaip mamai natūraliai gaila kai sukarčiuoja po vieno ar kito skiepo, bet nežliumbiu su ašarom kaip ji ir nepradedu galvoti gal ne gal taip.... Nu žinokit tiek jos bajerių papasakočiau kur tikrai nėra normalus elgesys, ir visa šita susideda į vieną ir tas vienas vis didėja ir didėja...