..upse.. parašė:
Maximum 10dpo, bet manau nei tiek nera, nes 10d butu nuo teigiamo ot. 5dpo as manau jutau implantacija.![]()
kaip jautesi?
..upse.. parašė:
Maximum 10dpo, bet manau nei tiek nera, nes 10d butu nuo teigiamo ot. 5dpo as manau jutau implantacija.![]()
kaip jautesi?
Hanasa parašė:
nuosirdziausi sveikinimai !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
virusiuka siusk![]()
Ui, nedekosiu dar ir virusiuko nesiusiu. Palaukim, kol rysketi pradesiu, nes kaip bebutu dar ant dvejones viskas. Juk kiek pasitaiko, kad vaiduokliukas merginom ima ir dingsta. Labai to bijau
Jauciuosi gerai, tik nors dar atrodo anksti tam, jei tikrai esu nestukas, bet papykina vis.
Mano grafikelis nieko ypatingo tevu-darzelis.lt/rk3676@1411089e73d
Hanasa parašė:
rasiau mano sunau s drauge penktadieni ryte ateina su ryskiu testu ir klausia, raiskias jau?
Ne joks zenklas
jei norisi leliuko, vadinasi reikia
..upse.. parašė:
Ui, nedekosiu dar ir virusiuko nesiusiu. Palaukim, kol rysketi pradesiu, nes kaip bebutu dar ant dvejones viskas. Juk kiek pasitaiko, kad vaiduokliukas merginom im…
aciu uz palaikima, gal ir visai smagu butu ir marti ir mama ;D, abi nescios
as taip tikiuosi, kad di karta pavyko, dabar tik islaukti, man po ov dar vis pilvoapacia skaudena ar tainormalu
Hanasa parašė:
aciu uz palaikima, gal ir visai smagu butu ir marti ir mama ;D, abi nescios
Man praejusi cikla skaudejo pilvo apacia po ov.ilgai. Gal ir normalu
o koks grafikelis tavo?
Ne nu, kas per atmintis pas mane
juk ziurejau tavo grafikiuka
labai dailiai uzkilusi esi. Ir seniau taip dailiai budavo?
..upse.. parašė:
Ne nu, kas per atmintis pas manejuk ziurejau tavo grafikiuka
labai dailiai uzkilusi esi. Ir seniau taip dailiai budavo?
Nestukes atmintim nepasizymi
antra cikla tik matuoju, jo buvo, ir anam, as pas gyditoja buvau kai man vaisingos dienos buvo, tai sake ov vykstalabai graziai, hormonai viskas vietoj, jei vyras problemu neturi tai viena diena sullauksim, zadu bkt nebematuoti, men gale pasitikrinsiu k=jei nebus nukritus tada galiu ko ir tiketis jei ne tada kita cikla visainieko nebdarysiu, gaussis naturaliai :), nes taitikrai sukelia streso, kad nepaveluot pamatuot, kad pamatavuspamatyt to ko tikiesi, ir t.t, zodziu bus laukimas kaledu
zosiukas parašė:
Nestukes atmintim nepasizymi![]()
man galvoje netelpa, kad gal tikrai jau nestukas esu?
Hanasa parašė:
antra cikla tik matuoju, jo buvo, ir anam, as pas gyditoja buvau kai man vaisingos dienos buvo, tai sake ov vykstalabai graziai, hormonai viskas vietoj, jei vyras p…
Labai teisingai, jei viskas tvarkoje - nematuok. Bereikalingas stresas. Visi gyd tik ir kartoja, kad svarbiausia atsipalaiduoti
Uzkibsit tikrai!
O pas mus 11h dabar. Ziurim su vyru kina
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai