utvak parašė:
Po CP manau leis vyrui ir taip pasilikt, tik čiužinį turėkit. Man buvo cp , ir pogimdyviniam net pasiūlė kad vyras pasiliktų. Neprisireikė net šeimyninės palatos, g…
Aciu,Jums. Zodziu,neisvarys
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, Klaipėdautvak parašė:
Po CP manau leis vyrui ir taip pasilikt, tik čiužinį turėkit. Man buvo cp , ir pogimdyviniam net pasiūlė kad vyras pasiliktų. Neprisireikė net šeimyninės palatos, g…
Aciu,Jums. Zodziu,neisvarys
Eimada parašė:
Aciu,Jums. Zodziu,neisvarys![]()
Mano akim žiūrint, seselės kaip tik turi skatint vyrus pasilikt, ypač po cp. Nes aš 12val vaikščiot negalėjau, jei ne vyras, seselė pas mane būtų ėjus ir ėjus 😂😂😂
Eimada parašė:
Mamytes kurios esat GN,kaip su mokamom palatom? Skaiciau,kad net susitarus data del cp neimanoma gaut seimynines. Koks bardakas tuose GN? Ar galiu tiketis,kad pasis…
Kai vyras tiesiog paprase, kad uzregistruotu mus i eile mokamai seimyninei palatai, pasake, kad eilej esame 15-kti. Uz valandos vel ji siunciau atgal, kad pasakytu, kad man CP daro, ne paprastas gimdymas, tai ta pacia sekunde kazkokiu stebuklingu budu eile dingo, ir is karto gavom palata. Tai tiesiog butinai paminekit cezari ir palata gausit, nes pacioms seselems daug labiau apsimoka, kad vyras su jumis visa laika butu, nes jo pagalbos jums tikrai reikes...
simonasalt parašė:
Kai vyras tiesiog paprase, kad uzregistruotu mus i eile mokamai seimyninei palatai, pasake, kad eilej esame 15-kti. Uz valandos vel ji siunciau atgal, kad pasakytu,…
Hm...pas mus ne cp...
Viltis18 parašė:
Gal zinot kokios kainos privacios palatos?
11e su centais
Eimada parašė:
Jus nepykit,tik idomujei tokia galimybe suteikia GN tai norisi ir pasinaudot-o dar gi neveltui. Nu nera vietos,tai nera
tik domiuos. Ir esme ne tai,kad noris…
Visi nori privačių palatų, tai jos visada yra visos užimtos...
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai