Žakė parašė:
Prisiduodam🥰 11.16 gime musu grazuole pustazande dukryte☺️🥹 paveldejo tevelio plaukus, spalva, blakstienas ir antakius akis ir ausytes, mano nosyte, zanduliai ir lu…
Sveikinimai! Aukite ir stiprėkite 🥰
Žakė parašė:
Prisiduodam🥰 11.16 gime musu grazuole pustazande dukryte☺️🥹 paveldejo tevelio plaukus, spalva, blakstienas ir antakius akis ir ausytes, mano nosyte, zanduliai ir lu…
Sveikinimai! Aukite ir stiprėkite 🥰
Žakė parašė:
Sveikinimai didžiausi
Žakė parašė:
Sveikinu, mano sunus gime taip pat 11.16. tik 2023 metu
Žakė parašė:
Sveikinu!
Jetus, net susigraudinau... Kaskart taip gera širdy, kai perskaitau, kad po šios sudėtingos kelionės dar viena šeima tapo laiminga
Žakė parašė:
Sveikinu! 🥰🥰🥰 Kaip pats gimdymas buvo? Kokios kokybės blastukai kėlė?
StebuklingaŽaluma parašė:
Sulaukus oficialios termino dienos, sakė, kad "jei noriu" galiu nešioti dar 7-10 dienų. Buvau šoke, nes jau fiziškai ir emociškai atrodė, kad ant siūlo laikausi.
…
Kaip jums sekas ?
Žakė parašė:
Labai sveikinu ❤️❤️❤️❤️❤️🌷
Lapkritinukė dukrytė 🤗, mėgaukitės kiekviena akimirka ❤️
kkiiss parašė:
Sveikinu! 🥰🥰🥰 Kaip pats gimdymas buvo? Kokios kokybės blastukai kėlė?
Senai buvau forume, žiūriu jau jums į pabaigą nėštumas, kaip faina 🤗, kaip jaučiatės?
Ocean Ni parašė:
Kaip jums sekas ?![]()
Augam. Pradėjome primaitinimą, tai toks fainas etapas, taip noriai ima viską
Jetus, būna žiūriu į pirmo mėnesio foto ir nesuprantu, kaip taip užaugti spėjo...
Jūsiškė jau oficialiai nebe kūdikėlis? Jau gimtadienį atšventėte?
StebuklingaŽaluma parašė:
Augam. Pradėjome primaitinimą, tai toks fainas etapas, taip noriai ima viskąJetus, būna žiūriu į pirmo mėnesio foto ir nesuprantu, kaip taip užaugti spėjo... :z…
Jo, ką tik atšventėm. Dar maitinu mp, tai man dar kūdikis, nors ir pasakoja savo kalba jau, supranta daug, nu bet kūdikis vis tiek dar nors biški ☺️🥹
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai