Rasyte12 parašė:
Sveikos vaiduokliukų medžiotojospasakykit ar matot ką nors? Ar man paranoja? Mm vėluoja 10 dienų. Visada diena į dieną mm būdavo..
Kažką matau
Rasyte12 parašė:
Sveikos vaiduokliukų medžiotojospasakykit ar matot ką nors? Ar man paranoja? Mm vėluoja 10 dienų. Visada diena į dieną mm būdavo..
Kažką matau
Rasyte12 parašė:
Aš matau
Darykit ryt ryte kitą, ir linkiu kad būtų ryškesnis !
imaginary parašė:
Geriausia pirkti easy test. Jis nemeluoja. Kitų išdžiūvimo juostelės ryškios arba išmeta netikrus vaiduokliusBet linkiu, kad čia nebūtų melagis
![]()
kaip gaila kad nenufotkinau, praeito ciklo mano easy toki riebu balta isdziuvima paliko kad akis bade
deja ta diena pramuse ir ismeciau susinervinus
su visais testais buna cirku
neparanoja xDD parašė:
kaip gaila kad nenufotkinau, praeito ciklo mano easy toki riebu balta isdziuvima paliko kad akis badedeja ta diena pramuse ir ismeciau susinervinus
su visais…
Tai va visi tie testai megsta pakvailioti... as snd taip ant ju supykau... tai nera, tai yra
Renatukeete parašė:
Tai va visi tie testai megsta pakvailioti... as snd taip ant ju supykau... tai nera, tai yra![]()
bus visoms anksciau ar veliau ❤
Rasyte12 parašė:
matau ;)
imaginary parašė:
Pabandykit pora kartų. Iš telefono keliat ar kompiuterio? Jei kas, galit man bandyt žinute atsiūst, įkelsiu![]()
imaginary parašė:
Pabandykit pora kartų. Iš telefono keliat ar kompiuterio? Jei kas, galit man bandyt žinute atsiūst, įkelsiu![]()
5 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai