Marijalukrecija parašė:
Gal galima kontaktą ? Kur ji dirba ?
Ji dirba Uosto poliklinikoje, o Klaipėdos respublikinėje ligoninėje dirba skyriuje atlieka operacijas
Marijalukrecija parašė:
Gal galima kontaktą ? Kur ji dirba ?
Ji dirba Uosto poliklinikoje, o Klaipėdos respublikinėje ligoninėje dirba skyriuje atlieka operacijas
Sveikos merginos, papasakokit kaip ištveriat viską, turejau jau 3 persileidimus, šiandien suzinojau kad ties 6sav. Vel nesivystantis, laukiu vėl persileidimo, ir progesterona geriau ir aspirina ir visi tyrimai padaryti, kaip gydytojai sako viskas puiku, bandykite ir toliau. O man jau rankos svyra iš skausmo, taip trokštam vaikučio...
Dienaa parašė:
Sveikos merginos, papasakokit kaip ištveriat viską, turejau jau 3 persileidimus, šiandien suzinojau kad ties 6sav. Vel nesivystantis, laukiu vėl persileidimo, ir pr…
Pamenu kai man sviro rankos ir kai jau buvo galima bandyti vėl (turėjau persileidimų, negimdinį nėštumą, pašalintas kiaušintakis, endometriozė) ir po nesėkmingų bandymų parašiau į forumą, tai gavau iš vienos merginos asmeninę žinutę, kad taip jau gamtos surėdyta, kad stresuojanti moteris negali susilaukti vaikų, nes negalėtų jais tinkamai pasirūpinti ir panašiai. Tuomet pradėjau medituoti, atradau ramybę, pakalbėjau su vyru apie dirbtinį apvaisinimą, nes daktarai buvo sakę, kad natūraliai nepastosiu,vyras sutiko, kad po kelių mėnesių pradedam ivf kelionę ir ką jūs manot? Kitą ciklą mm nebesulaukiau. Labai banaliai skamba, bet privalot atrast ramybę ir nebedaryti sau spaudimo, tik tuomet pavyks. Nes kaip sakėte visi tyrimai geri. Užimkite save visai kita veikla, nustumkite į šoną mintis apie vaikutį, supraskite, kad gyvenimas susideda ne vien iš vaikų susilaukimo ir tuomet jūsų šeimą aplankys stebuklas ❤️ to jums visa širdim ir linkiu 😘
Dienaa parašė:
Sveikos merginos, papasakokit kaip ištveriat viską, turejau jau 3 persileidimus, šiandien suzinojau kad ties 6sav. Vel nesivystantis, laukiu vėl persileidimo, ir pr…
Kokie tyrimai konkrečiai daryti?
ViGin parašė:
Kokie tyrimai konkrečiai daryti?
Neskaitant tu visu progesteronu, skydliaukes hormonai, veziniai zymenys, bakterijos, trombofilijos, antifosfolipidai, lankytasi pas genetikus, vyrui spermatogramos, real liko tik genu mutacijos, bet kaip šiandien greitojoj pasake - sužinosi, kad genu mutacija ir kas toliau, toliau kelio nėra, genų nebepakeisi, tuo viskas.
Burbulas2 parašė:
Pamenu kai man sviro rankos ir kai jau buvo galima bandyti vėl (turėjau persileidimų, negimdinį nėštumą, pašalintas kiaušintakis, endometriozė) ir po nesėkmingų ban…
Ačiū ☺️ įkvepiantys pamąstymai, suprantu, kad esu per daug jautri, real dar testai nerodo, o aš jau jaučiu, kad jau kažkas yra manyje. Gal tai ir pakiša koją :/
Dienaa parašė:
Neskaitant tu visu progesteronu, skydliaukes hormonai, veziniai zymenys, bakterijos, trombofilijos, antifosfolipidai, lankytasi pas genetikus, vyrui spermatogramos,…
Apsilankykite pas imunologus, šeimos gydytojas jums ir vyrui tegul išrašo siuntimus ,,imuninio nevaisingumo paletės tyrimui", ir registruojatės į Kauno klinikas, imate du šalia vienas kito laikus sau ir vyrui. O su rezultatais kreipkitės pas Karpenko.
Būtent mano 3 nesėkmingų pastojimų bėda ir buvo imuninė, pritaikius atitinkamus preparatus viskas klostosi puikiai.
Jei genų mutaciją, turite omenyje jūsų su vyru kariotipus, tai ši bėda pasireiškia labai retai, bet sprendimas yra, lieka tada pagalbinis apvaisinimas su embriono ištyrimu.
Bet labai rekomenduoju atlikti imuninius tyrimus, poros susitvarkusios šią bėdą staiga net ima ir pastoja, kai prieš, tai buvo nurašyti prie nevaisingų.
Sveikos, labai liūdna, bet panašu, kad man prasideda persileidimas😔 sakykite, kiek laiko Jums tepliojo, kol pasirodė normalus kraujavimas? Man pagal mm turėtų būti 8 savaitė, bet realiai nustojo vystytis 6 savaitę💔. Persileidimas natūralus, be tablečių... Labai tikiuosi, kad gamta sutvarkys pati mano kūną🙏
Orli parašė:
Sveikos, labai liūdna, bet panašu, kad man prasideda persileidimas😔 sakykite, kiek laiko Jums tepliojo, kol pasirodė normalus kraujavimas? Man pagal mm turėtų būti …
Labas, užuojauta. Panašus laikas buvo man, tepliojo lengvai porą dienų, tada pramušė kraujai, porą dienų mm tipo kraujavimas buvo ir vėliau tepliojau lengvai.Bendrai apie dvi sav truko su tepliojimais ..mėnesinės po persileidimo buvo baisesnės kraujo atžvilgiu
Pipirelis parašė:
Labas, užuojauta. Panašus laikas buvo man, tepliojo lengvai porą dienų, tada pramušė kraujai, porą dienų mm tipo kraujavimas buvo ir vėliau tepliojau lengvai.Bendr…
Ačiū labai, panašaus atsakymo ir tikėjausi🙏 Tai tada ramiai dar laukiu😔
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai