AuWa parašė:
Tikrai sugrįžta maitinant, kaip ir pastoti galima😁 čia mitų mitai, kad maitinant nėra mm ir pastoti negalima😂
Aš pati nustebus😀visa laiką tūrėjau problemų su mm,gal po antro gimdymo susitvarkys mm🙈🙂bent jau labai tikiuosi🙈
AuWa parašė:
Tikrai sugrįžta maitinant, kaip ir pastoti galima😁 čia mitų mitai, kad maitinant nėra mm ir pastoti negalima😂
Aš pati nustebus😀visa laiką tūrėjau problemų su mm,gal po antro gimdymo susitvarkys mm🙈🙂bent jau labai tikiuosi🙈
Sveiki, šiandien dukra turejo tik pirmą vizita pas gyd. Nes ji atostogavo. Nuėjus sužinojau kad turim bambos isvarza. Maniau kad tai tiesiog odos perteklius nes ji iskyla tik kai ji pyksta,o kai rami nusileidzia. Na tai išgąsdino baisiai,dar liepė vaziuoti skubiai i priimamaji. Verkiau visa kele. Nuvažiavom sako jums nereikia cia skubios pagalbos,bet apziurejo. Sake uzsirasyti i kauno ligonine pas chirurga. Sake bus reikalinga operacija. Bet tokiai mazai operacija,man baisu. Gal kas turite panašios patirties su vaiko bambos isvarza?
tokijo95 parašė:
Sveiki, šiandien dukra turejo tik pirmą vizita pas gyd. Nes ji atostogavo. Nuėjus sužinojau kad turim bambos isvarza. Maniau kad tai tiesiog odos perteklius nes ji …
Man yra isoperuota bambos išvarža irgi tokia pati situacija buvo ☺️
tokijo95 parašė:
Sveiki, šiandien dukra turejo tik pirmą vizita pas gyd. Nes ji atostogavo. Nuėjus sužinojau kad turim bambos isvarza. Maniau kad tai tiesiog odos perteklius nes ji …
https://mamyciuklubas.lt/naujagimis/kodel-atsiranda-bambos-isvarza-34926/
gal nereikia taip panikuoti. pasikonsultuosit ir matysit. per daug nugasdino seimos daktare.
beje, maniskio irgi dar nera seimos daktare apziurejus. eisim tik menesio proga 🙄
tokijo95 parašė:
Dukrai buvo bambos išvarža, pediatrė pamatė ją irgi pirmais mėnesiais. Pasikonsultavome su chirurgu ir operaciją atliko tik prieš 6 gimtadienį. Nusiraminkite, tikrai nėra kažkoks baisus dalykas, tik reikia iš operuoti iki mokyklos.
https://www.vinted.lt/vaikams/kudikiu-ir-vaiku-prieziura/mazylio-pervystymui-odeles-prieziurai/sauskelnes-vystyklai/2901583695-2-pakuotes-sauskelniu
Parduodu pigiau gal kas nešioja dar 2 dydi, nes mes jau išaigome, pati už viena mokėjau po 12€
MD1994 parašė:
Sveikos, iš ligoninės išleido mus su gelta, tyrimai normose buvo, bet mums ji dar kaškaip nepraėjo, o sekmadienį jau mėnuo bus 🙄 per kiek laiko praeina, nzn pirmadi…
Man su pirmagimiu ilgai laikesi, nes buvo nuo mano pieno gelta
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai