Diskusija perkelta iš kitos temos
Beata.B parašė:
Ji dirba moters ir vaiko klinikoje?
Lyg ir. Gimdymus priima, jei neklystu. Privačiai dirba "Tavo sveikatos namai". Tikrai labai maloni, profesionali gydytoja.
Beata.B parašė:
Ji dirba moters ir vaiko klinikoje?
Lyg ir. Gimdymus priima, jei neklystu. Privačiai dirba "Tavo sveikatos namai". Tikrai labai maloni, profesionali gydytoja.
ninna parašė:
Ačiū!
Cloudia parašė:
Bus atliekama stimuliacija, reikia stebėjimo.
Procesas vyksta Lv, tai laiškas gydytojo 🙈
Aš radau extra greitai Senojo bošto klinikoje, turėjo vietų, bet kaina 125eur
Amuleda parašė:
Aš radau extra greitai Senojo bošto klinikoje, turėjo vietų, bet kaina 125eur
Ačiū, žinosiu 😊
Pati gavau vieta pas V.Balčiūniene
Sveikos, tos kurios lanketės neštumo metu pas M. Stasiūnaite, kaip buvo su 18-20 sav echoskopu MVK? Man ji liepė nesiregistruoti ir man paskambins iš ten tipo ir pasakys kada ateiti, bet žiūriu kad vis niekas nepaskambina o 18 savaitė artėja, po to bus visokie tarpušvenčiai ir pan. Kaip jums buvo? ar jums paskambino ar po to bandėt pačios susisiekt su MVK ar kaip?
emmty parašė:
Sveikos, tos kurios lanketės neštumo metu pas M. Stasiūnaite, kaip buvo su 18-20 sav echoskopu MVK? Man ji liepė nesiregistruoti ir man paskambins iš ten tipo ir pa…
Atsiuntė SMS su vizito diena ir valanda. Tik ji buvo įspėjusi, kad tam tikrą dieną parašyčiau jai, jog užregistruotų.
Spalvotuke parašė:
Atsiuntė SMS su vizito diena ir valanda. Tik ji buvo įspėjusi, kad tam tikrą dieną parašyčiau jai, jog užregistruotų.
o man apie tai nieko neminėjo, tik sakė ,kad neva man paskambins kažkas iš MVK ir pasakys datą kada atvykti..
emmty parašė:
o man apie tai nieko neminėjo, tik sakė ,kad neva man paskambins kažkas iš MVK ir pasakys datą kada atvykti..
Jei neramu, tikriausiai turite gydytojos numerį, susisiekite su ja.