Žieminė_fėja parašė:
Moterims turinčioms antsvorio, rekomenduojamas svorio padidėjimas iki 9 kg, tačiau... mano nuomone, svarbiausia mamos ir vaikelio sveikata, o svoris jau vėliau... k…
A taip tyrimai, kiek gine sako visada viskas gerai
Nėštumo svorio skaičiuoklė paskaičiuoja optimalų svorį nėštumo metu ir svorio augimo tempą. Optimalus svorio augimas nėštumo metu mažina nėštumo komplikacijų riziką ir padeda lengviau grįžti prie iki nėštymo buvusio svorio.
Daugiau...
Žieminė_fėja parašė:
Moterims turinčioms antsvorio, rekomenduojamas svorio padidėjimas iki 9 kg, tačiau... mano nuomone, svarbiausia mamos ir vaikelio sveikata, o svoris jau vėliau... k…
elMoniq parašė:
Tai ir svarbiausia
aišku, nesveiką maistą geriau apriboti ar net visiškai atsisakyti
Sveiki kotai man nestumo pradzioje krenta svoris pries pad pastojamt sveriau 63.300g 8 savaiciu 62.800g sendien pasvere jau 61.000 o mum dabar 10 savaiciu nesuprantu ko jis cia krenta valgau kaip valgius + nei pykina nei esu venus net idomei
vyras gire tik kad saunuole ale man neatrodo kad turetu krist jis
vėtrungė7 parašė:
siandiena buvau pas akusere, man 16 savaiciu, sakau priaugau 3 kg, tai ji nusistebejo: oho, priaugot![]()
![]()
Tai gal per trumpa laika tuos 3kg ikabinot?
Viktorija.PAV parašė:
Sveiki kotai man nestumo pradzioje krenta svoris pries pad pastojamt sveriau 63.300g 8 savaiciu 62.800g sendien pasvere jau 61.000 o mum dabar 10 savaiciu nesuprant…
Daug kam nestumo pradzioje svoris krenta, nepergyvenkit
Sunny_ parašė:
Daug kam nestumo pradzioje svoris krenta, nepergyvenkit![]()
Na cia jau 4 nestumas su pirmais nekrito o kildavo gal berniukas si karta todel biski viskas kitaip ?labai tikuosi
Viktorija.PAV parašė:
Na cia jau 4 nestumas su pirmais nekrito o kildavo gal berniukas si karta todel biski viskas kitaip ?labai tikuosi
Tikėkites, galbūt eho paskui patvirtins
Beatričė27 parašė:
Aš laukiuosi jau beveik 7 mėn ,prieš neštumą svėriau apie 82kg,dabar sveriu 79kg(-5) ir ginekologė sakė kad,aš piknaudžiauju kad,nevalgau tipo toks svorio kritimas…
viska cia gerai, as 10 numeciau ir per paskutynius du 4 priaugau.
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai