eglucike parašė:
Hcg 22.3... čia ir baigiasi mano dar viena kelionė ivf keliu ...
Stiprybės jums🤍
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįeglucike parašė:
Stiprybės jums🤍
Coliuuke parašė:
Stiprybės jums🤍
Ačiū..
eglucike parašė:
Čia pakartotinis tyrimas po 48val, ketvirtadienį buvo 28 hcg😔
🥲🥲 Labai gaila, stiprybes 🩷
Ausmieja parašė:
O negali būti, kad ovuliacija jums įvyksta vėlai (pvz., 19 ar 21 c.d.) ir gaunasi per trumpa liuteininė fazė? To pasekoje progesteronas net nespėja užkilti.
Svara parašė:
Ovuliacijos testais nebandėte sekti ar bkt matuoti?
Gali būti jūs teisi Ausmieja, reiks pasiskaitinėti, pasidomėti.
Bet nepaminėjau, kad lh darau testus, visada būna per pus mažesnis ryškumas negu kontrolinės ir apie 15-16 cd testai palieka visiškai balti.
Tai arba su lh pakilimu negerai arba su progesteronu negaminimu.
eglucike parašė:
Stiprybės jums, aš dar laukiu hcg antradienio, bet pati daug vilčių ir nebededu nes testai vistik balti 😟
Manomi parašė:
Stiprybės jums, aš dar laukiu hcg antradienio, bet pati daug vilčių ir nebededu nes testai vistik balti 😟
Dar toloksi iki hcg, gal testai mazai jautrumo turi. Cia maciau nekarta rekomendavo is Benu vaistines Livsane.
Viltute7 parašė:
Dar toloksi iki hcg, gal testai mazai jautrumo turi. Cia maciau nekarta rekomendavo is Benu vaistines Livsane.
Dariausi vakar is Benu ankstyvą Livsanes ir buvo baltas 😞 Šnd CC irgi tas pats
Viltute7 parašė:
Už Benu Livsane dar jautresnis drogo facelle 😊 tiksliau jautrumas tas pats,, bet ryškiau rodo
Lau35 parašė:
nes man ir vieno kudikio buvo per akis 😂 jei pirmi butu dvynukai, tada viena augint atrodytu uogytes, bet dabar atvirksciai 🙈 bet dziaugsimes bet kuriuo variantu, s…
Aš iš savo patirties pasidalinsiu. Man kai kėlė 2 vidutiniškos kokybės embrio, išvis jokio kibimo nebuvo 🙈 tuo metu dar paklausė, ar nebijau daugiavaisio nėštumo, bet tada galvojau, kad tik pavyktų, arba, kad nors vienas prikibtų, nes jau buvau po nesėkmių. Taip, kad tų 2 embrio įkėlimas, nevisada garantuoja sėkmę, ir kad visaip gali būt :/ bet žinoma, linkiu Jums kuo didžiausios sėkmės ir sėkmingo rezultato ☺️
N.E.R. parašė:
Kėlinta DPI? Man 10 DPI buvo 25,5...baigė vystytis 10 sav., iki tol augo ir atitiko sav.
Labai gaila, stiprybės ir nepraraskit tikėjimo ❤️
17 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai