2024.11.15 15:09 (prieš 1 m.)
Kamilee parašė:
Sveikos mamytes. Ar dar kuri turit problemba su naujagimiais kad diena nenori miegoti? Nu nori bet tik ant ranku. Pamaitinu atrugenu ir tik dedu i vystykla ar be jo…
Mano mažylei bus greitai mėnuo, bet aš nemigdau jos ant krūtinės, jeigu žindant ramiai užmiega, keliu į lovytę, kurioje jau pavyksta pačiai išmiegoti po 2-3 valandas. Lovytę pašildome ir joje naudojame šiltą vokelį. Na, o jeigu neužmiega, tuomet su vyru migdome ant rankų, šitas variantas irgi ne visada suveikia, bet bandom visus įmanomus būdus arba dar vežimėlis. Tai kaip kada.
O, kad vien tik prie kudikėlio miegoti ir laukti kol tai praeis, aš ne visai tam pritariu, nes mes turim tenkinti ne tik mažylio, o ir savo poreikius, juk norisi ir išsimaudyti, pilnavertiškai pavalgyti, kas yra be galo svarbu, nes mano atveju labai krenta svoris, o maistas svarbus pieno gamybai, na ir dar spėti bent kažkiek apsitvarkyti skalbinius, kurių nuolat pilna ir panašiai. Aš vis bandau, na ir man to laiko sau turėti pavyksta, tikrai ne visada, bet dažnu atveju taip, nes su migdymais labai padeda ir vyras, viena taip paprastai neišsiversčiau.
Tad siūlyčiau išbandyti visus variantus, bandymą perkelti į vežimėlį ir jame supti, pašildytą lovytę, maudynes prieš miegelį, nes atsipalaiduoja, kūno masažus, kambarių vėdinimą, grynas oras gali padėti geriau užmigti bei visi tie white noise, kurie pas mus namuose buitiniai, tokie kaip gartraukis, dulkių siurblys ar fone koks video, muzika. 😄