Na ka, pupos.. Prasidejo man linksmumai... Vakar lb pradejo galva vakare skaudet ir biskiuka kaulai... Tempa 36.8
Sian galwa wel plysta, ir jauciuos kaip tanko perwaziuota.. Tempa 37.1..speju linksmumai prasideda
Life parašė:
Pagal tekstuką OV piktas buvo 10CD. Vakar (11CD) vakare labai jautrūs krūtų speneliai buvo. Šiandien 12 CD, ryte BKT truputi pakilusi, maudžia pilvo apačioje ir pas…
O Jums visada ov su kraujingom isskyromis buna?
Westa parašė:
Na ka, pupos.. Prasidejo man linksmumai... Vakar lb pradejo galva vakare skaudet ir biskiuka kaulai... Tempa 36.8
O jeckau.... tik nesugripuokite 🎈🎈🎈
NerBa parašė:
O jeckau.... tik nesugripuokite 🎈🎈🎈
To labiausiai ir bijau.. Db jau paranuoja, ragaunu ir mastau ar skonis yra 😂😂😂 tai jauciu..
Man 18 d. Laparaskopija.ir vat as sito lb bijau.. Kad nebutu man kokio sirgimo, nes jos lb laukiu
Westa parašė:
Aha. Tai sian pagal ideja 10 dpo...
Tai jums mmm turi buti 10diena? Ar as kazka maisau🤔 nes jei siandien 10dpo tai mmm bus anksciau nei 10d
Westa parašė:
Jėtus, arbatos ir citrinos!!!
NerBa parašė:
O Jums visada ov su kraujingom isskyromis buna?
Ne, nevisada. Anksčiau yra buvę labai nežymūs patepliojimai ciklo vidiryje, bet tada nesidariau nei OV testukų, nei BKT matavau, o dabar taip sutapo. Todėl pasidarė įdomu, kas yra normalu, o dėl ko jau reikėtų sunerimti 🤔
Westa parašė:
Daug arbatos su imbieru, citrina ir medumi ☕🍋🍯 Ir geras poilsis 😴🤗
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai