bernatonytekristina parašė:
Grynai kultūros centre
Ačiū
šiaip ne taip vyrui pavyko rasti :))
bernatonytekristina parašė:
Grynai kultūros centre
Ačiū
šiaip ne taip vyrui pavyko rasti :))
Dori parašė:
Kauno mamytės, kurios jau buvote atsiimti kraitelio kūdikio. Gal galite patikslinti kur ten tiksliai metrikacijos skyrius yra kovo 11-tosios gatvėje?viena mamyt…
Girstuutyje ir mes buvom
Martynaaa parašė:
Gal galit pasidalint koks tepaliukas?
Nerašo pavadinimo nes jį gamino man. Sudėtis chloramfenikolis ir geltonasis parafinas. Darė man gintarinė vaistinė.
Gal kuri gimdėte santariškėse su planiniu CP? Kas žino, jei planinis reikia vistiek tų pilnų gimdymo naktinių ar jie savo sterilius kokius tai duoda, kai žinoma, kad bus operacija. Turiu tik maitinimui tinkamus, bet tų pilnai susagstomų iki apačios ne. Galvoju ar čia dar skubėt pirkt ar išsiversiu.
Inga22 parašė:
Gal kuri gimdėte santariškėse su planiniu CP? Kas žino, jei planinis reikia vistiek tų pilnų gimdymo naktinių ar jie savo sterilius kokius tai duoda, kai žinoma, ka…
Aš turėjau santarose CP, bet neplanuotą. Mane perrengė jų steriliu rūbu, tik palatoje perrengė akušerė į savus naktinius. Šeip rekomenduočiau turėti iki galo prasagstomus. Aš turėjau ir tuos ir maitinimo, tai man su maitinimo buvo nepatogu. Ir jokių papuošalų negalima, net mažiausių.
Agnyte1988 parašė:
Kai mus išrašė akušerė sakė kad to tepaliuko klinikų vaistinėje visada būna kur prie pagrindinio pastato
Aciu
Sveikos, tikiuosi augam visi sveiki ir laimingi❤️ toks klausimėlis??? Ar jau naudojate čiulptukus👶??? Jei taip, nuo kada??? Jei ne, kaip padedate nusiraminti???? Mums beveik mėnuo🫶, kolkas apsiėjome be to, bet stebiu, kad prasidėjo stresiukas ir reikia būdo nusiraminti, dabar veikia papulis arba nešiojimas ant rankų, bet per daug pripratinti ir nenoriu. Pradedu galvoti apie čiulptuką👶 kaip jums ši tema????🥰🌺
kramtoske1418 parašė:
Sveikos, tikiuosi augam visi sveiki ir laimingi❤️ toks klausimėlis??? Ar jau naudojate čiulptukus👶??? Jei taip, nuo kada??? Jei ne, kaip padedate nusiraminti???? Mu…
Labas, jums gal augimo šuolis. Išlaukit kelias dienas, gal nereikės žinduko. Mums 6sav, panelė mano labai nori papulio, ištisai ant jo ir kabo. Kai buvo 3sav jau bandėm duot žinduką, kad nors kiek lengviau būtų, išbandėm 4 skirtingus - nė vieno neėmė, tai ir nebekišam, kažkaip gyvensim be jo
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai