Dezavu323 parašė:
O kur jus ziurite stokke trialz vezimeli?nerandu, kad kur butu parduotuveje
![]()
Pats Stokke jų jau nebegamins. Tai matomai ir nebėra. Tai nebent, per vinted ar pan. 🤔
Jeigu norite išsirinkti tokį vežimėlį, dėl kurio vėliau netektų gailėtis, visų pirma turite aiškiai suprasti savo poreikius. Skaityti
visą straipsnįDezavu323 parašė:
O kur jus ziurite stokke trialz vezimeli?nerandu, kad kur butu parduotuveje
![]()
Pats Stokke jų jau nebegamins. Tai matomai ir nebėra. Tai nebent, per vinted ar pan. 🤔
Jelena. parašė:
Labai jau skirtinga klasė. Trailz bekelė, priam labiau miesto vežimėlis. Tai ko Jums reikia. 🤷♀️
Man tai trailz panasus i kratinuka, nes amortizatoriu nesimato....tik kad didelis ir padangos dideles bet nk nekeicia
Sandraaaa006 parašė:
Man tai trailz panasus i kratinuka, nes amortizatoriu nesimato....tik kad didelis ir padangos dideles bet nk nekeicia
Pirmą kartą girdžiu
na, nevažinėjau, nežinau.
Sveikos, ką galėtumėt parekomenduoti žiemos sezonui? Ypač žinant mūsų orus, kad sniego gali būti tikrai daug. 😊 Man žiema gražiausias metų laikas, tai norisi su mažyliu kuo daugiau praleisti lauke, bet kad būtų patogu. Rošiuosi iš anksto 2022/2023metų žiemai. Ačiū labai ☺
laurushis parašė:
Nežinau ar buvo toks klausimas, bet gal galite patarti kokį vežimą rinktis gyvenant vienkiemy, keliukai žvyrkeliai. Svarbiausia, kad nesijaustų to akmenuoto kelio, …
Xlander x move
Sandraaaa006 parašė:
Trailz labai stabilus vezimas, geriau vaziuojancio ir stabilesnio vezimo uz trailza neteko matyti. Jo vienintelis minusas - vieta bagazineje ir svoris pacio vezimo, kitu atveju jam lygiu nera iki siol.
Atrodo perskaičiau visas įmanomas temas 🙈 negalvojau, kad bus TAAAIP sunku išsirinkti vežimėlį, jau geriau mašiną rinkčiaus 😅
Tai jei kam padės, mano pastebėjimai apie populiariausius, rinkausi pravažesnį, dideliu lopšiu. Vežimas mums bus reikalingas nuo rugpjūčio, tai didžioji dalis bus ruduo/ žiema 😊
Cybex priam- feraris(ne tankas kaip kiti), nėra labai pravažus, nedidelis, netinka aukštesnėm.
Noordi flordi- BUVO nr 1 iki kol paskaičiau, kad baisiai genda, dažnai prisireikia garantinio. Gamyba kaip ir Tutis- Lenkai. Nuo 2019m pagerintos važiuoklės, bet gėrio nesimato. Lopšys kogero didžiausias 85,8x38.
Oyster 3- taip pat neradau lopšio išmatavimų. Labai daug nesidomėjau nes kaina nemaža.
Emmaljunga nxt90- pravažus, populiarus No, sportinė dalis nesilanksto ties vaiko kojytėms. Lopšys 76x34.
Ir man labiausiai patikę:
X lander x move- pravažus, bet sportinukas nesusilanksto, ir ganėtinai sunkus. Lopšys 80x31.
Inglesina Aptica- tinka aukštesnėm, viskas ant vieno rėmo dedas, susilanksto patogiai, viena ranka. Lopšys nusiima patogiai nereikia apglėbt iš abiejų pusių. Lopšys 79x37
Ir turiu klausimą: Inglesina Trilogy, Aptica ir Electa, gal kas domėjotės plačiau ir žinot kuom jie skiriasi? 😊
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai