2022.03.29 15:09 (prieš 4 m.)
O manoji anyta vis labiau nemyli mūsų vaiko. Ar gal labiau jau neįtinka tai, kaip auklėjame (nemušami, nerėkdami, nedrausdami visko šiame pasaulyje). Buvome savaitgalį svečiuose ir tai buvo paskutinis kartas, gaila man vaiko. Vakare migdant su ašarom akyse ji man guodės, kad močiutė sakė kad aš laukinė, kad kaip berniukas ir kad aš bloga. Beliko vaikui pasakyti, kad močiutė nusišneka.. o ji kas kartą tokia atvira širdim važiuoja susitikti. Daug buvo situacijų, bet pvz.: bando dukra uždaryti duris, nepajėgia, užstringa ir ji sako "blogos durys". Anyta: " tu bloga, o ne durys". Arba išsitraukia saują saldainių, rodo ir sako: matai? Kai būsi gera, gausi, o dabar bloga esi ir negausi. Man kraujas užverda, bet ramiai sakau: ką čia močiute šneka? Taigi tu gera! Ji matyt susimaišė. O vaiko veide sutrikimas ir liūdesys. Arba daviau vaikui cipsu (paprastai neduodam tokiu geru dalyku
), ji pasiėmė sauja ir valgo. Kad pradėjo anyta šaukti, ką čia duodam kokios nesąmones, išplėšė jai tuos čipsus, vaikas verkti. Aš jai sakau ką jus darote, aš jai leidau vakgyti. Ir kadangi dar turejau cipsu, sakau ateik aš tau duosiu. Tai anyta priekus man iš rankų ištraukė! Aš iš nuostabos tiesiog nieko nebesakiau.
Na ir zodziu visa savaitgalį taip.. komentarai tokie kaip o Dieve visi vaikai dabar tokie nenormalus ir panasiai, ir taip kalba moteris, dirbanti darželyje. Sakė tokį vaiką kaip mūsų ištisai laikytu ant suoliuko nusiraminimo
na aktyvus tas vaikas, bet sienom nelipa daiktu nemėto, tiesiog judri ir jos visur pilna. Apie pagyrimus net nekalbu - jau ir skaito ir daugyba moka, tai komentaras buvo toks, kai Una pademonstravo močiutei žinias -galvojat kažkoks kitoks jūsų vaikas? Visi jie vienodi. Sako visi tėvai galvoja kad jų vaikai bus kažkokie pasiseke, bet taip nebūna ir jums nebus.
Grįžtu prie darbų, pasidalinau, gal mintys nebenukryps