Snaigėx parašė:
panašu, kad visi brokai.. neturit kitos firmos?
Eisiu pirkti, nelabai cia yra geros firmos, ne lt esu, bet keista kad visi brokas, is vienos pakuotes visi, nebent jie siaip visi blogi ir viskas
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįSnaigėx parašė:
panašu, kad visi brokai.. neturit kitos firmos?
Eisiu pirkti, nelabai cia yra geros firmos, ne lt esu, bet keista kad visi brokas, is vienos pakuotes visi, nebent jie siaip visi blogi ir viskas
Zaure parašė:
Man tai nepanasu i broka
gali but isdziuvimai, jei po laiko vertinta, bet broko tai nematau
catanail parašė:
Man tai nepanasu i brokagali but isdziuvimai, jei po laiko vertinta, bet broko tai nematau
pirmame kreiva, net išbėgus juostele.. antram vos vos galima kažką įžiūrėt, o paskutiniam akivaizdus brokas - net juostelė per pusę "sulūžus"... linkiu, kad kitos firmos testai teigiami būtų🤗
Zaure parašė:
Vertinkite laikų kaip ant pakuotės rašo , poto jau nereiktų jų vertinti , jei vaiduoklis per laiką išlįs manau galima sveikinti , bet seip testus su mėlynais dažais reiktų atsargiau vertinti .
Snaigėx parašė:
pirmame kreiva, net išbėgus juostele.. antram vos vos galima kažką įžiūrėt, o paskutiniam akivaizdus brokas - net juostelė per pusę "sulūžus"... linkiu, kad kitos f…
Siu testu isdziuvimai butent taip ir atrodo 🙂 del to labai svarbu juos vertint laiku.
Linkiu to paties kaip Snaigex, kad kitos firmos butu teigiami. Arba ir sitie, jie yra geri, svarbu vertinti laiku☺️
catanail parašė:
Siu testu isdziuvimai butent taip ir atrodo 🙂 del to labai svarbu juos vertint laiku.
oi gali būt, nežinojau.. persiprašau
laukiam kito testo!
Errrrrii parašė:
Sveikos merginos prieš kelias dienas kėliau savo vaiduoklius pasidariau tyrimą ir neramina progesterono skaičiai ar neperdidelis ? Nieko tokio kad skaičiai dideli?…
Na, į normas telpa, tai nežinau, ar verta nerimauti
Sveikos
Mėnesinės vėluoja savaitę, šiandien ryte pasidariau Biosynex testą ir gavau pirmos foto rezultatą, tačiau čia pasiskaičiau, kad jie labai nepatikimi, tai lėkiau į parduotuvę ir nusipirkau PregnaTest+ (ankstyvo nėštumo) ir antroj foto matosi jo rezultatas. Neiškenčiau- vakare (prieš 10 min.) vėl atlikau dar vieną- rezultatas trečioje foto. Abu išlupti iš dėklų, kad geriau nuotraukai matytųsi, tačiau fotografuoti nepraėjus laiko limitui. Nei vienas iš jų neturi ryškios antros juostelės, vėluojant mėnesinėms neturėtų būti ryškiau? Ir dabar galvoju, gal kažką sugadinau išlupus iš dėkliuko? Ar jokio skirtumo?
Kokios jūsų nuomonės pažiūrėjus į nuotraukas?
gg99 parašė:
SveikosMėnesinės vėluoja savaitę, šiandien ryte pasidariau Biosynex testą ir gavau pirmos foto rezultatą, tačiau čia pasiskaičiau, kad jie labai nepatikimi, tai …
Galima sveikinti 😉
23 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai