Juliemoncherie parašė:
Sveikos. Ką manote? Aš tai įžvelgiu vaiduokliuką, bet vyras sako nesąmonė, fotografuota po 4-5min 😅 testas pregna
Matau. Kiek dienu iki mm?
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįJuliemoncherie parašė:
Sveikos. Ką manote? Aš tai įžvelgiu vaiduokliuką, bet vyras sako nesąmonė, fotografuota po 4-5min 😅 testas pregna
Sweetpea parašė:
Jau vėluoja kokias 2-3 dienas. Mano ciklas svyruoja, tai sunku tiksliai pasakyti
Juliemoncherie parašė:
Labai aiškiai matosi 😉
Juliemoncherie parašė:

Labas rytas mano siandienis irgi toks pat gal sakyciau jūsų ryškesnis , pabandykit jautresni , nes bent man jautresni išvis ryškus , labai linkiu kad pasitvirtintų 🙏❤️
Errrrrii parašė:
Labas rytas mano siandienis irgi toks pat gal sakyciau jūsų ryškesnis , pabandykit jautresni , nes bent man jautresni išvis ryškus , labai linkiu kad pasitvirtintų …
Ačiū! ❤️
Bandysim, nes kolkas dariaus tik vienos firmos testus, gal tikrai gerai sakot, reikia kitokius išbandyt! 😊
Juliemoncherie parašė:
Ačiū! ❤️
Nes žinokit aš gal jau kokius 4 firmų išbandžiau aišku šiandien jau ir kraują pridaviau , bet kiek girdėjau kad šitie nėra melagiai 🤞❤️ Labai linkiu kad pasitvirtintų jums 🤰
Errrrrii parašė:
Nes žinokit aš gal jau kokius 4 firmų išbandžiau aišku šiandien jau ir kraują pridaviau , bet kiek girdėjau kad šitie nėra melagiai 🤞❤️ Labai linkiu kad pasitvirtin…
Ačiū! Jums to paties linkiu! Tikėkimės viskas pasitvirtins pas abi! 😁🌷

Zaure parašė:
As vel pasirodau cia, esme ta, kad jau buvau nurasius sita ale cikla, kuris man gera panika sukeles yra, po siai dienai siandien 68cd, beet suprantu, kad tai gali b…
panašu, kad visi brokai.. neturit kitos firmos?
20 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai